Vervangende pads Ciano CF80, CFBIO150 en CFBIO250

Voor de Ciano CF80, CFBIO150 en CFBIO250 filters zijn verschillende filterpads beschikbaar. Op deze manier kunt u het filter samenstellen naar uw wensen en wordt schoonmaken zeer gemakkelijk. Er zijn 3 typen pads beschikbaar.

Lees meer...
€6,50 Incl. btw
Levertijd: In bestelling

Vervangende pads Ciano CF80, CFBIO150 en CFBIO250

 

Voor de Ciano CF80, CFBIO150 en CFBIO250 filters zijn verschillende filterpads beschikbaar. Op deze manier kunt u het filter samenstellen naar uw wensen en wordt schoonmaken zeer gemakkelijk. In de CF80 passen 2 pads en in de CFBIO150/250 4 pads waardoor biologische en chemische filtering optimaal te combineren is. Elke verpakking filterpads bevat 1 stuks.

Water clear is een filterpad die schadelijke stoffen zoals zware metalen uit het water filtert. Op deze manier wordt stress bij de dieren voorkomen en blijft het water gezond en kristal helder. Ook zorgen deze pads in een vroeg stadium dat algen geen kans krijgen. 1 pad gaat 30 dagen mee.

Bio-bact is een filterpad die buiten de normale spons extra filterbacteriën toevoegt aan het filter. De pad is gevuld met fijn filtermateriaal waar veel goede bacteriën in kunnen huizen. Dit zorgt voor een groot filteroppervlak en optimale biologische reiniging. 1 pad gaat 140 dagen mee.

Stop-algae is een filterpad die nitraat (No3) en fosfaat (Po4) opneemt. Dit zijn snel opneembare voedingsstoffen waar vooral algen baat bij hebben. Algen zijn in staat deze voedingsstoffen veel sneller op te nemen dan aquariumplanten waardoor algen eerder een kans krijgen. Door deze voedingsstoffen weg te nemen wordt algengroei tegengegaan en in vroeg stadium voorkomen. U kunt deze pads ook preventief gebruiken tegen de groei van algen. 1 pad gaat 45 dagen mee.


Patrick Wuijts 16-10-2017 18:55

De filters doen wat ze beloven... het water heel schoon houden. Niet te veel voeren en dit filter met bijbehorende pomp en de vissen voelen zich "als een vis in het water..."
De service van Online Aquarium Spullen is top. Bestelling kan ook bezorgd worden in een afhaalpunt van Post NL.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen