Dennerle nano thermo compact

De Dennerle nano thermo compact heaters zijn speciaal ontworpen voor gebruik in nano aquaria. De compacte heaters zijn zeer precies in te stellen om optimaal balans te houden in nano aquaria. Daarnaast hebben de heaters een zeer compact design waardoor deze weinig ruimte inneemt. Door het platte design heeft de nano heater een breed vlak voor warmteoverdracht wat er voor zorgt dat de heater niet te warm wordt en dieren kan verwonden.


Dennerle nano thermo compact 25W

€22,95

De Dennerle nano thermo compact 25W is geschikt voor nano aquaria van 10-25 liter. Deze heater heeft een plat design om ruimte te besparen en over een breed vlak warmte af te geven aan het water. Nauwkeurig in te stellen tussen 18-36°C.

Dennerle nano thermo compact 50W

€24,95

De Dennerle nano thermo compact 50W is geschikt voor nano aquaria van 25-60 liter. Deze heater heeft een plat design om ruimte te besparen en over een breed vlak warmte af te geven aan het water. Nauwkeurig in te stellen tussen 18-36°C.

Dennerle nano thermo compact 100W

€26,95

De Dennerle nano thermo compact 100W is geschikt voor aquaria van 60-150 liter. Deze heater heeft een plat design om ruimte te besparen en over een breed vlak warmte af te geven aan het water. Nauwkeurig in te stellen tussen 18-36°C.