Dennerle nano heater constant 75W

De Dennerle nano heater constant 75W is geschikt voor nano aquaria van 55-75 liter. Deze heater heeft een plat design om ruimte te besparen en over een breed vlak warmte af te geven aan het water. Standaardinstelling van 25 °C (vast).

Lees meer...
Artikelnummer: 37.1.3
Aantal: 17

Dennerle nano heater constant 75W

 

De Dennerle nano heater constant 75W is geschikt voor nano aquaria van 55-75 liter. Deze heater heeft een plat design om ruimte te besparen en over een breed vlak warmte af te geven aan het water. Tevens zorgt dit grote oppervlak voor een lager stroomverbruik, wat de heaters duurzamer en efficiënter maakt.

De heater is voorzien van elektronische oververhittingsbeveiliging wat doorbranden onmogelijk maakt. Tevens zorgt de breukvaste kunstof behuizing voor optimale veiligheid en wordt schade aan dieren voorkomen.

De Dennerle nano heater constant 75W heeft een standaardinstelling van 25°C welke niet te wijzigen is. Deze temperatuur is de ideale middenmoot voor nagenoeg alle aquaria zoals gezelschapsaquaria, garnalenaquaria, aquascapes, etc. Deze heater is daarmee het perfecte plug & play systeem zonder moeilijke instellingen en schommelingen. De heater heeft een led systeem (groen/rood) om aan te geven wanneer de heater aan het verwarmen is.

Eenvoudige montage met twee zuignappen. Geschikt voor zoet en zout water aquaria. Gezien het geringe formaat zeer geschikt voor gebruik in nano aquaria!

Specificaties

  • Stroomverbruik: 75 Watt
  • Voor aquaria van: 55-75 liter
  • Afmetingen (hoog x breed x diep): 11,6 cm / 4,6 cm / 1,6 cm
  • Nauwkeurigheid: +- 1,0°C
  • Lengte stroomkabel: 1,42 meter
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »