Dennerle Nano-hoekfilter XXL

Het Dennerle Nano-hoekfilter XXL is een krachtig aquariumfilter voor aquaria van 60 tot 90 liter met een pompcapaciteit van 390 l/uur. Zeer stil en doorvoer is traploos instelbaar.

Lees meer...
Artikelnummer: 37.1.8
Aantal: 1

Dennerle Nano-hoekfilter XXL

 

De Dennerle Nano-hoekfilter XXL is een krachtig intern aquarium filter met een pompcapaciteit van 390 liter per uur (regelbaar). Daarbij loopt de pomp zo rustig en stil dat hij praktisch niet te horen is met een laag stroomverbruik van slechts 5,1 Watt. Geschikt voor aquaria van 60-90 liter.

De Filter is uitgerust met een reinigingszeef in de sproeibuis, evenals een meegeleverde miniborstel om de sproeiopeningen eenvoudig te reinigen. Het mooie aan deze spraybuis is dat het water gelijk wordt verdeeld over het oppervlak waardoor de uitstroom geleidelijk en verdeeld verloopt. De spraybuis is 90 graden draaibaar waardoor deze altijd in de juiste richting kan worden gezet.

Het reinigen van dit filter is zeer eenvoudig aangezien deze gemakkelijk uit elkaar gehaald kan worden. U kunt het filterelement vervolgens afspoelen in een emmer met water waarna u deze gewoon terug kunt plaatsen in het filter.

Het filter beschikt over twee filterelementen. Voordeel: bij het reinigen of vervangen van een filterelement blijft het andere filterelement altijd volledig biologisch actief en zorgt voor een gelijkblijvende hoge waterkwaliteit.


Kenmerken:

  • Krachtig, stil, compact
  • Groot oppervlak voor filterbacteriën
  • Veilig voor garnalen en kreeften
  • Afmeting: 102 x 57 x 245 mm (L x B x H)

Losse filterelementen XXL zien hier te vinden.

Let op: niet veilig voor de allerkleinste baby garnalen. Gebruik dan de extra opzetbare Dennerle baby protect XXL om hem helemaal veilig te maken. Verder prima te gebruiken bij halfwas/ volwassen garnalen.

Kijk hier voor een gebruikers handleiding.

Anna Magdalena Boswinkel 08-10-2021 20:30

De 2 filterpatronen zijn heel mooi gemaakt: met 5 uitstulpingen en inhammen, waardoor het oppervlak is vergroot. Helaas heeft dit filter wel een nadeel: Het maakt aanzienlijk meer geluid (brom) dan de 2 kleinere filters van Dennerle, die vrijwel geruisloos zijn. Als dit nadeel er niet was geweest, dan had ik 5 sterren gegeven.


4 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »