Wio natuurgrind & zand

Wio is een Spaanse leverancier voor natuurlijk zand, steen en grind. Met een breed aanbod bodembedekkers zit er altijd wel een natuurlijke bodem bij voor elk aquarium. De samenstelling van elke zak zand/grind is met de grootste zorg samengesteld om er voor te zorgen dat elke bodembedekker volledig zorgt voor een natuurlijke uitstraling.


Midnight Sand

€11,90

Wio Midnight Sand is zwart / zeer donker rivierzand welke goed gecombineerd kan worden met aquasoils en goed toe te passen is in contrastrijke aquascapes en biotoop aquaria. De juiste mix in korrelgroottes (0,1-2mm) geeft dit zand een natuurlijke uitstral

Tigris Sand

€11,90

Wio Tigris Sand is geïnspireerd op de overs van de tigris rivier. Dit zand is goed te combineren met aquariumplanten welke door de ''bleke'' kleur van het zand volledig tot hun recht komen. De juiste mix in korrelgroottes (0,1-2mm) geeft dit zand een natu

Heaven Sand

€11,90

Wio Heaven Sand is een natuurlijk silica zand met vooral witte kleurtonen. Dankzij de redelijk felle wittere kleur van dit zand ontstaat er een hoog contrast met bijvoorbeeld hardscape of aquariumplanten. Dit zand heeft een korrelgrootte van 0,1-2mm.

Cimarron Sand

€11,90

Wio Cimarron Sand is fijn zand, gemengd met een mix van kleine kiezeltjes. De kleurstelling van deze bodem is geïnspireerd op aardse, natuurlijke tinten zoals beige, oker, brons tot geel en goudbruin. Cimarron Sand heeft een korrelgrootte van 0,1-4mm.

El Dorado Sand

€11,90

Wio El Dorado Sand is fijn zand, gemengd met een mix van kleine kiezeltjes. De kleurstelling is oranje-goud waardoor El Dorado Sand perfect is voor beplante aquaria of Wabi Kusa lay-outs. Dit zand heeft een korrelgrootte van 0,1-4mm.

Bumblebee Sand

€11,90

Wio Bumblebee Sand is zeer fijn, natuurlijk zand met oker-oranje kleurtonen. De kleurtonen zijn geïnspireerd op de warme kleurtonen van het mediterrane landschap. De juiste mix in korrelgroottes (0,1-1mm) geeft dit zand een natuurlijke uitstraling.

Belladonna Gravel

€11,90

Wio Belladonna Gravel is geïnspireerd op natuurlijke, aardse kleuren en heeft een fijne/kleine korrelgrootte van 2-6mm. Deze aquarium gravel is perfect voor nano aquaria en goed te combineren met zand, aquariumplanten en andere hardscape.

Elderly Gravel

€11,90

Wio Elderly Gravel is grind welke naast aardse tinten ook wat meer grijze kleurtonen bevat. Dit grind is geïnspireerd op stroompjes en rivierbeddingen. Elderly Gravel is natuurlijk afgerond en heeft een korrelgrootte van +- 3-15mm.

Stream Gravel

€11,90

Wio Stream Gravel is natuurlijk grind welke is geïnspireerd op hooggelegen bergbeekjes, stroompjes en rivierbeddingen. Stream gravel is natuurlijk afgerond en heeft een korrelgrootte van +- 10-20mm. Kan de pH en KH lichtelijk verhogen.

Bumblebee Gravel

€11,90

Wio Bumblebee Gravel is natuurlijk grind met vooral oker tot geelachtige tinten. Dit is een warme kleur welke zeer goed te combineren is met andere inrichting zoals zand, aquariumplanten en hardscape. Korrelgrootte van 10-20mm met uitschieters naar 40mm.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »