Midnight Sand

Wio Midnight Sand is zwart / zeer donker rivierzand welke goed gecombineerd kan worden met aquasoils en goed toe te passen is in contrastrijke aquascapes en biotoop aquaria. De juiste mix in korrelgroottes (0,1-2mm) geeft dit zand een natuurlijke uitstral

Artikelnummer: AM
Aantal: 27

Midnight Sand

 

Wio Midnight Sand is zwart / zeer donker rivierzand welke goed gecombineerd kan worden met aquasoils en goed toe te passen is in contrastrijke aquascapes en biotoop aquaria. De zwarte/donkere kleurtoon zorgt voor sterke kleurcontrasten met bijvoorbeeld aquariumplanten en andere hardscape-materialen. De juiste mix in korrelgroottes (0,1-2mm) geeft dit zand een natuurlijke uitstraling.

Wanneer Midnight Sand bovenop aquasoil wordt gebruikt heeft het als unieke eigenschap dat het voedingsstoffen en zuren (humus en fluvic) zal bufferen en stabiel houden omdat dit minder snel vrijkomt. Hierdoor blijven voedingsstoffen langer in de aquasoils aanwezig, waardoor vooral de afvalstoffen piek tijdens de eerste maanden kan worden verminderd.

Voor dit zand wordt enkel 100% natuurlijk silica zand gebruikt waardoor de bodem geen effect heeft op de waterwaarden zoals de pH en KH.

Gebruik

  • Het zand voor gebruik goed uitspoelen
  • Verdeel de bodem gelijkmatig
  • Laat het water langzaam en voorzichtig in het aquarium lopen (gebruik hiervoor een bord/schotel om het water te breken)

Verkrijgbaar in zakken van 2 en 5 kilo.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »