De luchtpompen van Sera staan bekend om hun stille werking, lange levensduur en duurzaam gebruik. De luchtpompen van Sera zijn verkrijgbaar in 3 verschillende types waardoor er altijd wel een geschikt model te vinden is. De luchtpompen worden tevens met terugslagventiel (1 voor elke uitgang) en splitsingen (voor de 2 en 4 uitgang varianten) om van meerdere uitgangen naar 1 slang te gaan.


Sera air 110 plus

€12,75

De Sera Air 110 plus is een stroombesparende (3 Watt) en krachtige luchtpomp voor het aquarium. Deze luchtpomp is kleiner, maar toch krachtiger dan zijn voorganger. Geschikt voor zowel aquarium als vijver.

Sera air 275 R plus

€23,95

De Sera Air 275 R plus is een regelbare, stroombesparende (4 Watt) en krachtige luchtpomp voor het aquarium. Deze luchtpomp is kleiner, maar toch krachtiger dan zijn voorganger. Geschikt voor zowel aquarium als vijver. Beschikt over 2 aansluitingen.

Sera air 550 R plus

€38,95

De Sera Air 550 R plus is een regelbare, stroombesparende (8 Watt) en krachtige luchtpomp voor het aquarium. Deze luchtpomp is kleiner, maar toch krachtiger dan zijn voorganger. Geschikt voor zowel aquarium als vijver. Beschikt over 4 aansluitingen.