De luchtpompjes van Collar (Apump) zijn de kleinste luchtpompjes die in de handel te verkrijgen zijn. Met zijn respectievelijke lage geluidsproductie is dit de ideale luchtpomp voor kleine ruimtes en kastjes. U kunt bijvoorbeeld denken aan kastjes in de woonkamer of kleine aquaria. 

De Apump is in 3 varianten te verkrijgen. De Apump mini voor aquaria tot 40 liter, de Apump voor aquaria tot 100 liter en de Apump maxi voor aquaria tot 200 liter.


Collar aPUMP Mini

€30,50

De Collar aPUMP Mini is samen met de aPUMP de kleinste luchtpomp ter wereld. Deze luchtpomp produceert daarnaast relatief weinig geluid waardoor deze luchtpomp zeer geschikt is voor kleine ruimtes. Geschikt voor aquaria van tot 40 liter.

Collar aPUMP

€31,95

De Collar aPUMP is samen met de aPUMP Mini de kleinste luchtpomp ter wereld. Deze luchtpomp produceert daarnaast relatief weinig geluid waardoor deze luchtpomp zeer geschikt is voor kleine ruimtes. Geschikt voor aquaria van 10-100 liter.

Collar aPUMP Maxi

€43,95

De Collar aPUMP Maxi is een zeer kleine maar krachtige luchtpomp. Deze luchtpomp produceert daarnaast relatief weinig geluid waardoor deze luchtpomp zeer geschikt is voor kleine ruimtes. Geschikt voor aquaria van 100-200 liter.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »