Collar aPUMP Mini

De Collar aPUMP Mini is samen met de aPUMP de kleinste luchtpomp ter wereld. Deze luchtpomp produceert daarnaast relatief weinig geluid waardoor deze luchtpomp zeer geschikt is voor kleine ruimtes. Geschikt voor aquaria van tot 40 liter.

Lees meer...
Artikelnummer: 05.2.3
Aantal: 7

Collar aPUMP Mini

 

De Collar aPUMP Mini is samen met de aPUMP de kleinste luchtpomp ter wereld. Deze kleine luchtpomp is geschikt voor aquaria tot 40 liter en is voorzien van een zuignap voor bevestiging aan de buitenkant van het aquarium. Door sterke drukopbouw kan deze kleine luchtpomp worden gebruikt in aquaria tot 40 centimeter diepte.

De Collar aPUMP Mini produceert een maximaal geluid van 37 decibel. Dit is niet helemaal stil, maar stukken stiller dan menig algemene luchtpompen. Door het kleine formaat en stille werking is deze luchtpomp ideaal te gebruiken in kleine ruimtes, in de woonkamer en/of bijvoorbeeld voor sponsfilters, breedingboxen en bodemstofzuigers.

Specificaties

Stroomverbruik:
0,9 Watt
Maximaal geluid: 
<37 DB
Voor aquaria: 
tot 40 liter

Inclusief 40 centimeter luchtslang en luchtsteen.

Steve Van der vorst 16-06-2023 13:42

Heel compact... Een zuignapje voor se steen zelf had wel gemogen


Janneke Broeksteeg 08-06-2019 18:31

Makkelijk klein pompje voor in een kleine bak. De pomp geeft voldoende bubbels voor een klein kommetje, en is echt stil, geen getril door het hele huis heen. Zijn kleine formaat is ook ideaal.


d Westendorp 29-05-2019 16:32

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


4.35 sterren op basis van 3 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »