Sera filtermedium

Sera produceert hoogwaardig filtermedium om aquariumwater glashelder en van optimale kwaliteit te houden. Ster uit deze categorie is toch het paradepaartje van Sera, de Siporax. Dankzij de gepatenteerde techniek welke alleen door Sera geproduceerd kan worden onstaat filtermedium met exact de juiste dikte. Dit helpt bij optimale zuivering waardoor het product 100% zijn doel dient.


Sera biofibres grof

€3,95

Sera biofibres zijn zeer geschikt voor het transport van garnalen – in de transportzak bieden ze de dieren houvast en zorgen zo ervoor dat ze minder stress hebben. Bovendien kunnen ze dienen als schuilplaats voor jonge vissen en garnalen.

Sera Siporax mini

€10,50

Sera Siporax mini is speciaal ontwikkeld voor de kleinere aquaria. Door het kleine formaat van dit filtermedium past het gemakkelijk in de kleinere filters, maar worden toch de hoogste prestaties behaald. Siporax heeft een groot oppervlak voor optimale we

Sera Siporax medium

€15,50

Sera Siporax medium 15mm zijn de welbekende siporax buisjes van Sera. Door het grootst mogelijke oppervlak te creëren is een grote aanhechting van reinigingsbacteriën in combinatie met een compacte vorm mogelijk. Houdt aquariumwater schoon en helder.

Sera Siporax nitrat-minus

€9,50

Sera Siporax nitrat-minus combineert de bekende siporax buisjes met een nitraat/nitriet/ammonium afbrekend biopolymeerbal. Het afbreekbare biopolymeer dient de nitraatafbrekende bacteriën als koolstofbron.