Sera filtermateriaal

Sera produceert hoogwaardig filtermateriaal om aquariumwater glashelder en van optimale kwaliteit te houden. Ster uit deze categorie is toch het paradepaartje van Sera, de Siporax. Dankzij de gepatenteerde techniek welke alleen door Sera geproduceerd kan worden onstaat filtermedium met exact de juiste dikte. Dit helpt bij optimale zuivering waardoor het product 100% zijn doel dient.


Sera Siporax mini

€6,50

Sera Siporax mini is speciaal ontwikkeld voor de kleinere aquaria. Door het kleine formaat van dit filtermedium past het gemakkelijk in de kleinere filters, maar worden toch de hoogste prestaties behaald. Siporax heeft een groot oppervlak voor optimale we

Sera Siporax Professional 15mm

€15,50

Sera Siporax medium 15mm zijn de welbekende siporax buisjes van Sera. Door het grootst mogelijke oppervlak te creëren is een grote aanhechting van reinigingsbacteriën in combinatie met een compacte vorm mogelijk. Houdt aquariumwater schoon en helder.

Sera Siporax nitrat-minus

€9,50

Sera Siporax nitrat-minus combineert de bekende siporax buisjes met een nitraat/nitriet/ammonium afbrekend biopolymeerbal. Het afbreekbare biopolymeer dient de nitraatafbrekende bacteriën als koolstofbron.

Sera Crystal clear

€10,50

Sera Crystal clear is speciaal ontwikkeld met gepatenteerde 3D-vezelstructuur waardoor zelfs de kleinste verontreinigingen vanaf 10 µm (bijv. zweefalgen, molm) binnen no-time uit het water worden gefilterd. Inhoud: 12 stuks.

Sera biofibres grof

€3,95

Sera biofibres zijn zeer geschikt voor het transport van garnalen – in de transportzak bieden ze de dieren houvast en zorgen zo ervoor dat ze minder stress hebben. Bovendien kunnen ze dienen als schuilplaats voor jonge vissen en garnalen.

Sera Silicate Clear

€12,95

Sera Silicate Clear zorgt voor snelle verwijdering van silicaten uit het water. Silicaat kan in het aquarium voor verschillende problemen zorgen, waaronder bruine aanslag op ruiten, grind, planten en ornamenten. Inhoud: 500 gram voor +- 200-400 liter.

Sera cartridges X-Edge filters

€4,95

Met de Sera cartridges voor de X-Edge filters wordt onderhoud aan het filter zeer gemakkelijk en is dit binnen enkele seconden geregeld. Door de cartridge te vervangen wanneer de stroming verminderd wordt verstopping voorkomen. Verkrijgbaar voor 3 types.

Sera spons X-Edge filters

€2,95

Sera spons voor de X-Edge filters is het eerste filterstadium en komt aan de binnenkant, voor de aanzuiggaten van het filter. De spons zorgt voor het uitfilteren van grove delen waardoor het filter minder snel verstopt. Verkrijgbaar voor 3 types.

sera toebehorenset voor 250, 250 + UV, 400 + UV

€31,95 €19,95

Met de Sera vangbeker wordt het uitvangen van garnalen en kleine vissen zeer gemakkelijk. Dit bakje is transparant en kan direct aan de rand van het aquarium worden gehangen. Ideaal voor uitvangen, tellingen (korte) quarantaine, etc.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »