Sera Siporax medium

Sera Siporax medium 15mm zijn de welbekende siporax buisjes van Sera. Door het grootst mogelijke oppervlak te creëren is een grote aanhechting van reinigingsbacteriën in combinatie met een compacte vorm mogelijk. Houdt aquariumwater schoon en helder.

Lees meer...
Artikelnummer: 16.3.3
Aantal: 1

Sera Siporax medium

 

Sera Siporax medium 15mm zijn de welbekende siporax buisjes van Sera. Door het grootst mogelijke oppervlak te creëren is een grote aanhechting van reinigingsbacteriën in combinatie met een compacte vorm mogelijk. Hierdoor blijft het biologisch evenwicht in het aquarium optimaal en worden waterwaarden gestabiliseerd.

In tegenstelling tot andere op de markt verkrijgbare filterringen, bestaat sera siporax uit gesinterd glas met een unieke driedimensionale poriën structuur. Dit maakt een maximale vergroting van het oppervlak mogelijk. Tegelijkertijd creëren de fijne poriën ideale vestigingsomstandigheden voor schadelijke stoffen afbrekende bacteriën. Daarnaast zorgt de open poriën structuur voor een optimale doorstroming van nieuw aquariumwater, waardoor alles wordt gereinigd.

Door gebruik te maken van Sera Siporax medium bent u verzekerd van het beste filtermateriaal in combinatie met de langste levensduur. Door het aquarium goed in balans te houden worden algen voorkomen en krijgen aquariumplanten optimale kansen om te groeien.

Inhoud: 290 gram (1000ml), voldoende voor filtering van 200 liter aquariumwater. Inclusief filterzakje.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen