SL Aqua More Exchanger Ion Sphere

SL Aqua More Exchanger Ion Sphere is vergelijkbaar met het in Nederland nog bekendere Saechem Purigen. Dit is een premium kwaliteit, herbruikbaar filtratie product gemaakt van een unieke macorporeuze hars met uitstekende absorptiecapaciteit. Inhoud: 100m

Lees meer...
Artikelnummer: 07.6.9
Aantal: 83

SL Aqua More Exchanger Ion Sphere

 

SL Aqua More Exchanger Ion Sphere is vergelijkbaar met het in Nederland nog bekendere Saechem Purigen. Dit is een premium kwaliteit, herbruikbaar filtratie product gemaakt van een unieke macorporeuze hars met uitstekende absorptiecapaciteit. Maakt water kraakhelder en verwijdert nitrieten, nitraten, ammonia en een breed spectrum van organische stoffen. De impact op goede spoorelementen is echter minimaal. Heeft geen invloed op pH waarde.

SL Aqua More Exchanger Ion Sphere wordt na verloop van tijd donkerder van kleur, maar kan eenvoudig weer worden geactiveerd door middel van huishoudelijk bleek.

Een zakje van 100ml zuivert en verheldert tot 500 liter aquarium water voor een duur van 6 maanden. Het is raadzaam om Ion Exchange in het laatste mandje van uw filter te plaatsen; daar waar het schoonste water doorheen gaat.

SL Aqua More Exchanger Ion Sphere is geschikt voor zowel zoet als voor zout water.


Toepassing

  • Afspoelen voor eerste gebruik. Plaats het product in het filter in bijgevoegde nylon zakje.
  • Uitputting is te herkennen aan een duidelijke kleurverandering van de hars naar donkerbruin. Dit duurt gemiddeld zo'n 6 maanden afhankelijk van de hoeveelheid vissen en planten.
  • Ieder zakje (100 ml) is voldoende voor 500 liter water.

 

Regeneratie

 

  • Inweken met een 1:1 verdunning van huishoud bleek en water voor 24 uur in een plastic bakje in een goed geventileerde ruimte. Buiten bereik van kinderen houden!
  • De kleur zal veranderen naar de originele kleur. Goed uitspoelen en 8 uur weken in een oplossing van water en chloorverwijderaar (SL Aqua Stabilizer) in een verhouding van 25:1.
  • Goed uitspoelen en het product is gereed om opnieuw gebruikt te worden.


Inhoud

100 ml (inclusief nylon zakje) 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »