Sera buitenfilters

Sera heeft een groot aantal aquarium buitenfilters van hoge kwaliteit. Deze externe filters staan bekend om de lange levensduur, optimale filterprestaties, en stille werking. Ondanks de krachtige werking van deze filters zijn ze toch erg energiezuinig en duurzaam in gebruik.

Alle onderdelen van deze Sera buitenfilters zijn los te bestellen waardoor de levensduur van deze externe filters maximaal verlengd kan worden. Alle externe filters zijn plug & play en worden standaard geleverd met filtermedium (siporax, sponzen en crystalclear wattenballen).


Sera fil bioactive 130(UV)

€74,95

Sera fil bioactive 130 is een sterk en duurzaam extern aquarium filter voor aquaria tot 130 liter. De bioactive filters van Sera staan bekend om hun lange en stille werking. De filters gebruiken weinig energie en zijn meteen voorzien van filtermedium.

Sera fil bioactive 250(UV)

€94,95

Sera fil bioactive 250 is een sterk en duurzaam extern aquarium filter voor aquaria tot 250 liter. De bioactive filters van Sera staan bekend om hun lange en stille werking. De filters gebruiken weinig energie en zijn meteen voorzien van filtermedium.

Sera fil bioactive 400 UV

€174,95

Sera fil bioactive 400 UV is een sterk en duurzaam extern aquarium filter voor aquaria tot 400 liter. De bioactive filters van Sera staan bekend om hun lange en stille werking. De filters gebruiken weinig energie en zijn meteen voorzien van filtermedium.

Sera UVC-Xtreme 800

€264,95

Sera UVC-Xtreme 800 behoort samen met de 1200 tot de nieuwste externe filters van Sera. Dit filter heeft meerdere voordelen t.o.v. de traditionele externe filters zoals zelf aanzuiging, tulpstekker, digitaal display, LED-indicatie voor outflow, etc.

Sera UVC-Xtreme 1200

€294,95

Sera UVC-Xtreme 1200 behoort samen met de 800 tot de nieuwste externe filters van Sera. Dit filter heeft meerdere voordelen t.o.v. de traditionele externe filters zoals zelf aanzuiging, tulpstekker, digitaal display, LED-indicatie voor outflow, etc.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »