Sera fil bioactive 400 UV

Sera fil bioactive 400 UV is een sterk en duurzaam extern aquarium filter voor aquaria tot 400 liter. De bioactive filters van Sera staan bekend om hun lange en stille werking. De filters gebruiken weinig energie en zijn meteen voorzien van filtermedium.

Lees meer...
Artikelnummer: 15.6.1
Aantal: 3

Sera fil bioactive 400 UV

 

Sera fil bioactive 400 + UV is een sterk en duurzaam extern aquarium filter voor aquaria tot 400 liter. Deze externe aquarium filters staan bekend om de lange levensduur, optimale filterprestaties, en stille werking. Ondanks de krachtige werking van deze filters zijn ze toch erg energiezuinig en duurzaam in gebruik.

De externe filters van Sera passen goed bij het aquarium en zijn voorzien van een mooi design. De kop van het filter en de slangen zijn gemakkelijk los te maken wat onderhoud aan het filter gemakkelijk maakt. Tevens is het filtermedium gemakkelijk te vervangen voor filtermedium naar eigen keuze.

Dit type filter is voorzien van een additionele UV lamp. Een UV lamp heeft verschillende voordelen in het aquarium. De belangrijkste is de ''brandende werking''. Een UV lamp zorgt voor het doodbranden van bacteriën en pathogenen die ziektes veroorzaken. Daarnaast zorgt een UV lamp voor het doodbranden van algen waardoor algengroei wordt geremd en voorkomen. 

Alle onderdelen van deze externe filters zijn los te bestellen waardoor de levensduur van deze externe filters maximaal verlengd kan worden. Alle externe filters zijn plug & play en worden standaard geleverd met filtermedium (siporax, sponzen en crystalclear wattenballen).

Specificaties

  • Afmetingen (LxBXH): 29 x 29 x 50,3 cm
  • Voor aquaria tot: 400 liter
  • Outflow: maximaal 1100 liter per uur (regelbaar)
  • Stroomverbruik: 36 Watt + 5 Watt UV lamp
  • Filtermedia-reservoirs: 4
a kahlman 16-06-2019 11:43

Werkt goed


4 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »