Sera UVC-Xtreme 800

Sera UVC-Xtreme 800 behoort samen met de 1200 tot de nieuwste externe filters van Sera. Dit filter heeft meerdere voordelen t.o.v. de traditionele externe filters zoals zelf aanzuiging, tulpstekker, digitaal display, LED-indicatie voor outflow, etc.

Lees meer...
Artikelnummer: 15.6.2
Aantal: 1

Sera UVC-Xtreme 800

 

De Sera UVC-Xtreme 800 behoort samen met de 1200 tot de nieuwste externe filters van Sera. Deze filters zijn voorzien van de nieuwste technieken en hebben meerdere voordelen ten opzichte van de traditionele externe filters. Deze externe aquarium filters staan bekend om de lange levensduur, optimale filterprestaties, en stille werking. Ondanks de krachtige werking van deze filters zijn ze toch erg energiezuinig en duurzaam in gebruik.

De externe filters van Sera passen goed bij het aquarium en zijn voorzien van een mooi design. De kop van het filter en de slangen zijn gemakkelijk los te maken wat onderhoud aan het filter gemakkelijk maakt. Tevens is het filtermedium gemakkelijk te vervangen voor filtermedium naar eigen keuze.

Alle onderdelen van deze externe filters zijn los te bestellen waardoor de levensduur van deze externe filters maximaal verlengd kan worden. Alle externe filters zijn plug & play en worden standaard geleverd met filtermedium (siporax, sponzen en crystalclear wattenballen).

Unieke voordelen

UVC-lamp: dit filter is voorzien van de nieuwe UVC-techniek. Door de geïntegreerde UVC-lamp met amalgaam gaat de UVC-lamp tot 42% langer mee en werkt deze tot wel 52% effectiever dan de standaard gebruikte UV-lampen. Hierdoor worden zeer goede resultaten behaald en verwijderd de UVC-lamp circa 93% van de pathogenen en algen in het aquarium.

Digitaal display met LED-indicatie: de kop van het filter is voorzien van een digitaal display met LED-indicatie om de outflow mee in te stellen. Door simpelweg op een + of - knopje te drukken wordt de pomp aangestuurd. Door de vele verschillende standen is het externe filter breed te gebruiken voor aquaria met een inhoud van 100 tot 800 liter.

Zelf aanzuiging: dit externe filter is voorzien van een zelf aanzuigende functie. Door een druk op de knop wordt het water aangezogen en begint het filter direct met werken. Zelf pompen en water toevoegen is dan ook nooit meer nodig met dit filter!

Tulpstekker: dit filter werkt met een 24V adapter. Deze adapter kan je wegwerken achter het aquarium samen met de stekker. Het grote voordeel is dat de voorkant een tulpstekker betreft die je in het filter steekt. Hierdoor wordt onderhoud aan het filter zeer gemakkelijk aangezien je geen stekker achter het aquarium meer hoeft los te halen, maar gewoon de tulp uit het filter kan trekken. 

Specificaties

  • Afmetingen (LxBXH): 30 x 30 x 42 cm
  • Voor aquaria tot: 800 liter
  • Outflow: maximaal 840 liter per uur (regelbaar)
  • Stroomverbruik: 19 Watt + 5 Watt UVC lamp
  • Filtermedia-reservoirs: 2

Kijk hier voor de gebruikers handleiding.

a kahlman 10-08-2019 17:06

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »