Wabi Kusa gravel en pebbles

Wabi Kusa gravel en pebbles zijn kleine verpakkingen (1 kilo) met natuurgetrouwe bodembedekking. Wabi Kusa gravel en pebbles kunnen goed worden toegepast in het aquarium en hebben geen invloed op de waterwaarden. Door de kleine verpakking en voordelige prijs zijn de zakjes ideaal te gebruiken in kleine aquaria en/of om verschillende contrasten mee te creëren.


Wabi Kusa brown gravel

€4,95

Wabi Kusa brown gravel is natuurgetrouwe gravel met een formaat van 2-4 mm en kan direct op de soil gebruikt worden. Brown gravel geeft de Wabi Kusa een natuurlijke uitstraling. Inhoud; 1 kilo, ook geschikt voor gebruik in aquaria!

Wabi Kusa brown gravel mix

€4,95

Wabi Kusa brown gravel mix is natuurgetrouwe gravel met een formaat van 2-10 mm en kan direct op de soil gebruikt worden. Brown gravel mix geeft de Wabi Kusa een natuurlijke uitstraling. Voorzien van kleine pebbels (+- 10mm). Inhoud; 1 kilo, ook geschikt

Wabi Kusa yellow gravel

€4,95

Wabi Kusa yellow gravel is natuurgetrouwe gravel met een formaat van 2-4 mm en kan direct op de soil gebruikt worden. Yellow gravel geeft de Wabi Kusa een natuurlijke uitstraling. Inhoud; 1 kilo, ook geschikt voor gebruik in aquaria!

Wabi Kusa dark grey pebbles

€4,95

Wabi Kusa dark grey pebbles zijn natuurgetrouwe pebbles met een formaat van 1-3 cm en kunnen direct op de soil of gravel gebruikt worden. De pebbles geven de Wabi Kusa een natuurlijke uitstraling. Inhoud; 1 kilo, ook geschikt voor gebruik in aquaria!

Wabi Kusa white pebbles

€4,95

Wabi Kusa white pebbles zijn natuurgetrouwe pebbles met een formaat van 1-3 cm en kunnen direct op de soil of gravel gebruikt worden. De pebbles geven de Wabi Kusa een natuurlijke uitstraling. Inhoud; 1 kilo, ook geschikt voor gebruik in aquaria!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »