HS-aqua filtermedium aquarium

HS-aqua is de eigen lijn hoogwaardige filtermedium van smulders. De HS-aqua filtermedium producten zijn allemaal vervaardigd van de beste grodstoffen voor optimale filtratie resultaten. Compleet assotiment voor zowel biologische als chemische filtratie.


HS-aqua Torogran

€7,95

HS-aqua Torogran is hoog actieve zwarte turf granulaat met een hoog gehalte aan humuszuren. Met Torogran bootst u gemakkelijk de zwartwatercondities na. Het water wordt lichtelijk bruin gekleurd, de hardheid neemt af en de zuurgraad wordt licht verlaagd.

HS-aqua Ceramic Rings

€11,95

HS-aqua Ceramic Rings is een lang bekend keramisch filtermateriaal welke zorgt voor een optimale biologische filtering. De Ceramic Rings zijn zeer poreus en hebben daarom een groot oppervlak voor filterbacteriën om in te huizen.

HS-aqua Bacto Rings

€9,95

HS-aqua Bacto Rings zijn zeer poreus en hebben daarom een groot oppervlak voor filterbacteriën om in te huizen. Deze buisjes zijn een stuk dikker dan de HS-aqua Ceramic Rings waardoor er aan de binnenkant ook nitraat kan worden afgebroken.

HS-aqua Bacto Stones

€7,25

HS-aqua Bacto Stones (voormalig HS-aqua Denilit) is een filtermateriaal uit een hoog poreus, natuurlijk lavagesteente. Door de structuur zijn de Bacto Stones een uitstekend groeimedium voor afvalafbouwende bacteriën.

HS-aqua Carbon Active

€7,95

HS-aqua Carbon Active filtert organische stoffen, opgeloste afvalstoffen, kleurstoffen, reukstoffen, eiwitten en giftige gassen zoals chloor uit het aquarium. Daarnaast zorgt actieve kool voor kristalhelder water.

HS-aqua Carbon Superactive L

€12,95

HS-aqua Carbon Superactive L is extra hoogwaardige actieve kool met de hoogste absorptiegraad mogelijk. Superactive L wordt veel gebruikt wanneer snelle verwijdering van bijvoorbeeld medicijnresten gewenst is.

HS-aqua Zeolite

€7,50

HS-aqua Zeolite steentjes voor aquaria. Zeolite filtert ammonia(k), nitriet en nitraat direct uit het water. Hierdoor kan Zeoliet goed als noodoplossing worden gebruikt bij het voorkomen van hoge gehalten aan afvalstoffen.

HS-aqua Algae Control

€9,95

HS-aqua Algae Control is een mix tussen fijne actieve kool en zeoliet welke afvalstoffen actief uit het water filteren. Algen gebruiken deze afvalstoffen voor de groei waardoor dit actief wordt geremd en tegengegaan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »