HS-aqua Ceramic Rings

HS-aqua Ceramic Rings is een lang bekend keramisch filtermateriaal welke zorgt voor een optimale biologische filtering. De Ceramic Rings zijn zeer poreus en hebben daarom een groot oppervlak voor filterbacteriën om in te huizen.

Lees meer...
Artikelnummer: 12.3.2
Aantal: 8

HS-aqua Ceramic Rings

 

HS-aqua Ceramic Rings is een lang bekend keramisch filtermateriaal welke zorgt voor een optimale biologische filtering. De Ceramic Rings kunnen tevens zorgen voor mechanische filtratie omdat ze door de gladde structuur makkelijk te reinigen zijn. 

Door de buisjesvorm is een goede doorstroming gewaarborgd, ook bij gebruik van pompen met een grote capaciteit. HS-aqua Ceramic Rings zijn dus ideaal toepasbaar in filters met een grote pompcapaciteit en bij aquaria met een hoge aanzuiging van “grof” vuil, zoals bijvoorbeeld bij aquaria met grote Zuid-Amerikaanse cichliden.

Op het oppervlak van de buisjes vindt de aerobe (met zuurstof) afbraak van de afvalstoffen plaats, zodat de HS-aqua Ceramic Rings ook een ideaal filtermateriaal is voor de kweek van aquariumvissen. Het ammonium en nitrietgehalte kan in opgroeiaquaria, in welke veel gevoerd wordt en veel water ververst wordt, met HS-aqua Ceramic Rings laag gehouden worden. De Ceramic Rings zijn zeer poreus en hebben daarom een groot oppervlak voor filterbacteriën om in te huizen.

Voor de anaerobe (zonder zuurstof) afbraak van Nitraat adviseren wij HS-aqua Bacto Stones of HS-aqua Bacto Rings. Deze filtermaterialen hebben ook een inwendig, zuurstofarm oppervlak, waar nitraat kan worden afgebroken.

Inhoud: 1000ml + filterzak

0 sterren op basis van 0 beoordelingen