HS-aqua Bacto Rings

HS-aqua Bacto Rings zijn zeer poreus en hebben daarom een groot oppervlak voor filterbacteriën om in te huizen. Deze buisjes zijn een stuk dikker dan de HS-aqua Ceramic Rings waardoor er aan de binnenkant ook nitraat kan worden afgebroken.

Lees meer...
Artikelnummer: 12.5.1
Aantal: 7

HS-aqua Bacto Rings

 

HS-aqua Bacto Rings zijn zeer poreus en hebben daarom een groot oppervlak voor filterbacteriën om in te huizen. Door de grote hoeveelheid goede filterbacteriën wordt er gezorgd voor een optimale biologische filtering.

Op het oppervlak van de buisjes vindt de aerobe (met zuurstof) afbraak van de afvalstoffen plaats, zodat de HS-aqua Bacto Rings ook een ideaal filtermateriaal is voor de kweek van aquariumvissen. Het ammonium en nitrietgehalte kan in opgroeiaquaria, in welke veel gevoerd wordt en veel water ververst wordt, met HS-aqua Bacto Rings laag gehouden worden.

Deze buisjes zijn een stuk dikker dan de HS-aqua Ceramic Rings waardoor er aan de binnenkant ook nitraat kan worden afgebroken. Het is raadzaam om voor deze filterstap nog HS-aqua filterwatten te gebruiken om het meest grove vuil af te vangen.

Één verpakking van 1000ml filtermateriaal is toereikend voor 200 liter aquariumwater. Vóór gebruik dient U HS-aqua Bacto Rings goed met kraanwater uit te wassen, om hardheidsverhogende restanten van hulpstoffen die tijdens het productie gebruikt worden uit te wassen.

Inhoud: 1000ml + filterzak

Frankie Poppe 31-01-2024 13:00

Zeer goed filtermedia


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »