HS-aqua Bacto Stones

HS-aqua Bacto Stones (voormalig HS-aqua Denilit) is een filtermateriaal uit een hoog poreus, natuurlijk lavagesteente. Door de structuur zijn de Bacto Stones een uitstekend groeimedium voor afvalafbouwende bacteriën.

Lees meer...
Artikelnummer: 12.3.3
Aantal: 12

HS-aqua Bacto Stones

 

HS-aqua Bacto Stones (voormalig HS-aqua Denilit) is een filtermateriaal uit een hoog poreus, natuurlijk lavagesteente. Door de poreuze structuur is HS-aqua Bacto Stones een uitstekend groeimedium voor afvalafbouwende bacteriën. In de kern van de steentjes is zelfs afbraak van nitraat door denitrificerende bacteriën mogelijk.

Omdat HS-aqua Bacto Stones bijzonder neutraal zijn en een geen stoffen aan het water afgeven, zijn deze steentjes een ideaal filtermateriaal voor aquaria met vissen uit zachtwatergebieden, zoals bijvoorbeeld vissen uit Zuid-Amerika. Tevens zeer goed te gebruiken (los of in het filter) voor Caridina aquaria.

Anders dan sommige kunstmatige vervaardigde filtermaterialen verhogen Bacto Stones de waterhardheid en het zoutgehalte van het water niet. Natuurlijk zijn HS-aqua Bacto Stones ook in alle andere aquaria toepasbaar.

Inhoud: 1000ml + filterzak

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »