SL-aqua sulawesi rock

SL-aqua sulawesi rock is een 100% natuurlijke bodemgrond welke vooral wordt gebruikt in sulawesi aquaria. De bodem bestaat uit gemalen vulkanisch gesteente met een afmeting van +- 3-8 millimeter.

Lees meer...
Artikelnummer: Palletstelling
Aantal: 43

SL-aqua sulawesi rock

 

SL-aqua sulawesi rock is een 100% natuurlijke bodemgrond welke vooral wordt gebruikt in sulawesi aquaria. De bodem bestaat uit gemalen vulkanisch gesteente met een afmeting van +- 3-8 millimeter. Aangezien de bodem is gemaakt van 100% natuurlijk vulkanisch gesteente geeft de bodem het aquarium een geheel natuurlijke uitstraling.

De bodem zelf wordt gewonnen op Sulawesi (een van de grootste eilanden van Indonesië). Deze regio is uniek en rijk aan tal van specifieke sporenelemten en mineralen welke ook in het gesteente terug te vinden zijn. Hierdoor wordt het natuurlijke habitat van de sulawesi garnalen nagebootst tot de grootste nauwkeurigheid. Deze sporenelementen en mineralen ondersteunen tevens de algehele gezondheid en groei van de garnalen.

De bodem van het vulkanische gesteente is tevens zeer poreus. Hierdoor vindt er een goede doorstroming plaats in de bodem wat zorgt voor een optimale waterkwaliteit. Het poreuze oppervlak zorgt er voor dat er veel goede filterbacteriën kunnen huizen in de bodem wat de gehele bodem tot een groot aquarium filter maakt. Daarnaast leven er veel goede algen en micro organismen op de bodem wat de natuurlijke en langdurige voeding van de garnalen ten goede komt.

Gebruik

  • De bodem voor gebruik niet wassen
  • Verdeel de sulawesi rock gelijkmatig over de bodem
  • Vul het aquarium langzaam om roering van de bodem te voorkomen

Een echte must-have in elk sulawesi (garnalen) aquarium.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen