HS-aqua Torogran

HS-aqua Torogran is hoog actieve zwarte turf granulaat met een hoog gehalte aan humuszuren. Met Torogran bootst u gemakkelijk de zwartwatercondities na. Het water wordt lichtelijk bruin gekleurd, de hardheid neemt af en de zuurgraad wordt licht verlaagd.

Lees meer...
Artikelnummer: 12.3.1
Aantal: 15

HS-aqua Torogran

 

HS-aqua Torogran is hoog actieve zwarte turf granulaat met een hoog gehalte aan humuszuren. Met Torogran bootst u gemakkelijk de zwartwatercondities na. Dit bootst de natuurlijke habitat na van veel vissen die vooral uit Zuid-Amerika (Amazone) en Azië komen. Het water in deze gebieden is vaak licht bruin gekleurd, met een lage hardheid en heeft door de humuszuren uit de bladeren een (licht)zure pH-waarde.

HS-aqua Torogran werkt als een licht zure ionenwisselaar waardoor Calcium en Magnesium, de hardheidsmineralen, worden gebonden. De Humuszuren kleuren het water niet alleen licht bruin, maar ze maken het water ook zuurder en de carbonaathardheid neemt af.

De dosering is afhankelijk van verschillende factoren zoals huide kH waarde, hoeveelheid waterwissels, etc. Aquariumwater monitoren en Torogran toevoegen tot de wensen kwa waterwaarden worden behaald.

Inhoud: 1000ml + filterzak

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »