Eigen merk filtermedia

Hier vindt u vooral biologisch filtermateriaal dat u kunt toevoegen aan uw aquarium filter.


OAS plastic bio filtermedia

€4,95

OAS plastic bio filtermedia wordt veel gebruikt in biologen en externe filters. Door het lichte gewicht en de open structuur zal het filtermedium door de stroming rondbewegen in de ruimte waardoor afvalstoffen effectief worden afgebroken en afvalstoffen s

OAS Zeoliet

€4,95

Pure zeoliet steentjes voor het aquarium. Filtert ammonia(k), nitriet en nitraat direct uit het water. Hierdoor kan Zeoliet goed als noodoplossing worden gebruikt bij het voorkomen van hoge gehalten aan afvalstoffen. Inhoud: 1 liter.

OAS Biorock

€4,95

OAS Biorock is zeer poreus gesteente wat geschikt is als filtermedium. Biorock is toepasbaar in een sump, filterkamers, externe filters, etc, maar kan ook als nuttige decoratie los in het aquarium gebruikt worden. Kan enorm veel filterbacteriën bevatten.

OAS bioballen

€5,95

De OAS bioballen zijn zeer geschikt voor elk buitenfilter en bioloog. Bioballen (bio balls) zorgen voor filtering van grote en grove delen. Tevens zorgt het macro oppervlak voor aanhechting van bacteriën die de afvalstoffen omzetten en afbreken. Inhoud: 1

OAS ceramic rings

€7,50

OAS ceramic rings zijn keramische poreuze buisjes voor optimale biologische filtratie. Door het poreuze oppervlak kunnen op de buisjes veel filterbacteriën huizen die de afvalproducten afbreken en omzetten naar nitraat. Inhoud: 1 liter.

OAS actieve kool

€7,50

OAS actieve kool is van hoge kwaliteit en heeft een groot adsorberend vermogen. Actieve kool bezit een groot bindingsvermogen om verontreinigingen en chemische middelen uit het water te filteren om b.v. medicijnen of nare geuren te verwijderen. Inhoud: 1L

Filterspons universeel

€2,50

Deze fijne filterspons is universeel en op maat te knippen voor elk aquariumfilter. De afmetingen zijn 36 x 11,5 x 2 cm (lxbxh). Deze spons is geschikt ter vervanging en/of opvulling van elk type aquariumfilter.

Filtermedia net-zakken

€1,95

Deze zakken zijn ten behoeve van onze eigen merk filtermedia. De net-zakken kunnen worden gevuld met elk filtermedium en gemakkelijk in het aquariumfilter/water worden geplaatst. Wij hebben 4 verschillende maten beschikbaar voor elk formaat filter.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »