OAS Biorock

OAS Biorock is zeer poreus gesteente wat geschikt is als filtermedium. Biorock is toepasbaar in een sump, filterkamers, externe filters, etc, maar kan ook als nuttige decoratie los in het aquarium gebruikt worden. Kan enorm veel filterbacteriën bevatten.

Lees meer...
Artikelnummer: 11.6.laatste
Aantal: 2

OAS Biorock

 

OAS Biorock is zeer poreus gesteente wat geschikt is als filtermedium. Door het poreuze oppervlak ontstaat er veel ruimte op de stenen waar filterbacteriën op kunnen hechten. Wanneer het water langs de biorock loopt zetten de filterbacteriën afvalstoffen uit het water om naar het minder schadelijke nitraat. Deze nitraat wordt dan weer opgenomen door aquariumplanten en komen zo ten goede aan de plantengroei in het aquarium.

OAS Biorock is breed toepasbaar. Zo kan biorock bijvoorbeeld worden gebruikt in een sump, filterkamers, externe filters, etc. Biorock kan daarnaast ook heel goed los in het aquarium worden gebruikt. Ook los in het aquarium zal biorock zijn filterende werking behouden en tevens zorgen voor een grote hoeveelheid natuurlijke schuilplaatsen voor bijvoorbeeld kreeften, garnalen en kleine vissen.

Biorock is geschikt voor zowel zoet als zout water. Tevens ook zeer geschikt voor gebruik in/bij vijvers. Let op; biorock is een natuurproduct bestaat uit meerdere kleuren (beige, wit, zwart, etc.).


Inhoud:
1 liter.

C.G. van Donselaar 06-07-2023 12:21

steen is wel oke maar erg grof


Bart Tilmans 06-01-2021 22:02

Zeer handig


5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »