Dennerle aquarium filters

De aquarium filters van Dennerle behoren tot de beste kwaliteit op de markt en zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in nano aquaria. Deze aquarium filters hebben een optimale doorstroom en biologisch filtratie-systeem om een optimale waterkwaliteit te kunnen garanderen.

De hoekfilters van Dennerle komen standaard met spray-buis. De standaard filters zijn daarnaast uit te bouwen met bijvoorbeeld een baby protect om het aquarium filter baby garnalen veilig te maken. 


Dennerle Nano-hoekfilter

€22,95

Het Dennerle Nano-hoekfilter is een krachtig en compact aquariumfilter voor nano aquaria van 10 tot 40 liter. Door de grote interne spons heeft het filter een optimaal oppervlak voor de aanhechting van filterbacteriën voor optimale biologische reiniging.

Dennerle Nano-hoekfilter XL

€32,95

Het Dennerle Nano-hoekfilter XL is een krachtig en compact aquariumfilter voor aquaria van 30 tot 60 liter. Door de grote interne spons heeft het filter een optimaal oppervlak voor de aanhechting van filterbacteriën voor optimale biologische reiniging.

Dennerle Nano-hoekfilter XXL

€56,75

Het Dennerle Nano-hoekfilter XXL is een krachtig aquariumfilter voor aquaria van 60 tot 90 liter met een pompcapaciteit van 390 l/uur. Zeer stil en doorvoer is traploos instelbaar.

Dennerle vervangend filterelement voor de Hoekfilter/XL

€8,50

Met de vervangende filterelementen van Dennerle maakt u de Dennerle hoekfilter en Dennerle hoekfilter XL nog duurzamer. De filterelementen zorgen voor voldoende filterbacteriën, kristal helder water en optimale waterkwaliteit.

Dennerle vervangend filterelement voor de Hoekfilter - XXL

€24,95

Met de vervangende filterelementen van Dennerle maakt u de Dennerle hoekfilter XXL nog duurzamer. De filterelementen zorgen voor voldoende filterbacteriën, kristal helder water en optimale waterkwaliteit.

Dennerle hoekfilter baby protect

€8,50

De baby protect is speciaal gemaakt voor de Dennerle hoekfilters en dient als beschermmiddel voor baby garnalen. Door gebruik te maken van de baby protect worden baby garnalen niet meer opgezogen in de hoekfilters.

Dennerle hoekfilter baby protect - XXL

€12,95

De baby protect XXL is speciaal gemaakt voor de Dennerle hoekfilter XXL en dient als beschermmiddel voor baby garnalen. Door gebruik te maken van de baby protect worden baby garnalen niet meer opgezogen in de hoekfilters waardoor deze filter ook bij zeer

Dennerle filter extension

€9,50

Het Dennerle nano filter extension kan worden gebruikt om het Dennerle hoekfilter en hoekfilter XL uit te breiden zodat filtermedium kan worden toegevoegd aan de filtratie. Geschikt voor bijvoorbeeld actieve kool, zeoliet, etc.

Dennerle Nano-hoekfilter servicekit

€6,95

Dennerle servicekit voor de Nano-hoekfilter en Nano-hoekfilter XL. Setje bevat; spraybar met reinigingstrekker, verbindingsstuk, hoekstuk, 2 sponzen en reinigingsborstel voor de spraybar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »