Bush hout natural

Bush hout is een natuurlijke houtsoort meet heel veel kleine vertakkingen. Dit hout groeit zeer dicht en is daarom zeer decoratief in het aquarium. Ideaal om mossen en/of planten op te binden. Verkrijgbaar in 2 maten.

Lees meer...
€3,95 Incl. btw
Levertijd: Op voorraad, 1-2 werkdagen
Aantal: 11

Bush hout natural

 

Bush hout is een natuurlijke houtsoort meet heel veel kleine vertakkingen. Dit hout groeit zeer dicht en is daarom zeer decoratief in het aquarium. Door de fijne vertakkingen kan dit hout op veel verschillende manieren worden gebruikt in het aquarium.

Garnalen en andere kleine aquariumbewoners vinden dit hout geweldig. Door veel kleine hoekjes en gaatjes kunnen garnalen goed tussen dit hout schuilen. Daarnaast kunnen kleine garnalen veel voedsel vinden in dit hout. Door de grote oppervakte hout is dit het ideale hout voor garnalen aquaria. Garnalen grazen graag voedsel van het hout.

Bush hout is 100% natuurlijk hout dat u niet uit moet koken. Door hout te koken maakt u de structuur kapot wat het rottingsproces zal versnellen. Afspoelen of in laten weken in een emmer is voldoende voor het in het aquarium geplaatst kan worden.

Verkrijgbaar in 10-19 centimeter en 20-27 centimeter.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen