Boeddha Noot 8-12cm

De Boeddha Noot is een ideaal natuurproduct voor het aquarium. De Boeddha Noot zit vol goede tannines en is de ideale schuilplaats voor garnalen, kreeften en vissen. De Boeddha Noot leent zich uitstekend voor het opbinden van mossen en planten.

Lees meer...
Artikelnummer: Bak 42
Aantal: 508

Boeddha Noot 8-12cm

 

De Boeddha Noot is een ideaal natuurproduct voor het aquarium. De Boeddha Noot zit vol goede tannines en is de ideale schuilplaats voor garnalen, kreeften en vissen. Door de dikke, houten schil bevat deze Boeddha Noot veel goede stoffen waaronder tannines, sporen elementen en natuurlijke vitaminen. Tannines:

 

  • Zuren het water lichtelijk aan
  • Werken bacterie en ziekte remmend
  • Kleuren het water lichtelijk bruin
  • Ondersteunen de nabootsing van de natuurlijke habitat

Het gebruik van natuurproducten wordt steeds populairder in aquaria. De Boeddha Noot zou hier in niet mogen ontbreken. Een multifunctionele schuilplaats voor het aquarium.

Thomas Lüderitz 20-05-2020 17:07

Mit allem sehr zufrieden, Bestellung, Lieferung, Zeit, Produkt, Bezahlung


k.d. Badart 14-04-2019 10:16

Geweldig leuke schuilplaats voor mijn garnalen, vooral de steel die eraan zit maakt het helemaal af. De geribbelde binnenkant ziet er ook leuk uit Het duurde wel een lange tijd (meer dan 2 weken denk ik), voordat ik hem in het aquarium kon leggen, want hij wilde eerst niet zinken.


Dries Willems 07-11-2018 18:55

Topper voor garnalen


M. Cuijpers-Schepens 11-03-2018 21:47

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


5 sterren op basis van 4 beoordelingen