Azië aquariumplanten

Achtergrond aquariumplanten uit de Azië regio. Deze regio staat onder andere bekend om de Limnophila soorten, Hygrophila soorten, cryptocoryne soorten en tal van andere soorten aquariumplanten.


Limnophila heterophylla

€3,25

De Limnophila heterophylla is een gemakkelijk te houden aquariumplant die tot 50 centimeter hoog kan worden. Deze stengelplant met fijn gevederde bladeren is de ideale schuilplaats voor (jonge) garnalen, vissen en andere dieren.

Hygrophila pinnatifida

€3,95

Hygrophila pinnatifida, ook wel Belgisch groen is een relatief gemakkelijke aquariumplant met zeer kenmerkend blad. Het blad van de Hygrophila pinnatifida kan zowel rood als groen kleuren, afhankelijk van de waterwaarden en lichtintensiteit.

Vallisneria gigantea

€3,95

De Vallisneria gigantea is een zeer gemakkelijk te houden aquariumplant die bredere stengels heeft dan de ''standaard'' Vallisneria. Daarnaast wordt deze soort tot wel 80cm lang en gaan de stengels liggen op het wateroppervlak wat een zeer natuurlijk effe

Justicia Gendarussa

€3,75

De Justicia Gendarussa is een frisgroene, sterke aquariumplant. Deze stengelplant heeft stevige, stugge bladeren en is daardoor ook goed toe te passen in een aquarium met Cichliden.

Eustralis Stellata 'Grof'

€3,75

De Eustralis Stellata 'Grof' is een snelgroeiende aquariumplant welke tot 50 centimeter lange stengels kan vormen. De bladeren zijn lancet tot lijnvormig en groeien in kransvorm aan de stengels. Deze plant wordt ook wel 'Grof Naaldgras' genoemd.

Hygrophila Salicifolia Narrow Leaf

€3,75

De Hygrophila Salicifolia Narrow Leaf is een stengelplant welke tot 60 centimeter lang kan worden. Deze aquariumplant is redelijk gemakkelijk te verzorgen en heeft weinig onderhoud nodig.

Hygrophila polysperma

€3,75

De Hygrophila polysperma is een bijzondere stengelplant welke kleine elliptische bladeren heeft. De kleur loopt uit van onder groen naar rood in de toppen. Vrij makkelijk te houden aquariumplant. Wordt +- 15-50 centimeter hoog.

Rode tijgerlotus - Nymphaea Zenkeri

€5,25

De Rode tijgerlotus - Nymphaea Zenkeri is samen met de groene variant misschien wel één van de meest gehouden & bekendste aquariumplanten op de markt. De tijgerlotus is een prachtige blikvanger in elk aquarium en doet het ook nog goed in bijna elk aquariu

Cryptocoryne Undulatus XXL P9 Moederplant

€9,95

De Cryptocoryne Undulatus groen is een sterke en makkelijk te houden aquariumplant. De plant is een langzame groeier en heeft langwerpige bladeren. Deze plant betreft een XXL P9 Moederplant. Maximale hoogte van +- 40 centimeter.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »