Justicia Gendarussa

De Justicia Gendarussa is een frisgroene, sterke aquariumplant. Deze stengelplant heeft stevige, stugge bladeren en is daardoor ook goed toe te passen in een aquarium met Cichliden.

Lees meer...
Artikelnummer: Planteneiland
Aantal: 2

Justicia Gendarussa

 

De Justicia Gendarussa is een frisgroene, sterke aquariumplant. Deze stengelplant heeft stevige, stugge bladeren en is daardoor ook goed toe te passen in een aquarium met Cichliden. De plant behoort tot de Acanthaeae familie en is daarmee nauw verwant aan Hygrophila.

De Justicia Gendarussa heeft een stuikachtig uiterlijk met tal van vertakkingen. Deze aquariumplant kan tevens goed worden gebruikt in (lage) open aquaria en paludaria daar deze boven het water uit kan groeien wat een zeer mooi en natuurlijk effect geeft.

Het blad wordt circa 7 centimeter lang en kan licht gekarteld zijn. De aquariumplant is een snelle groeier indien er voldoende voedingsstoffen aanwezig zijn. De stengels van deze plant kunnen het beste rechtstreekt in de bodem geplant worden. Snoeisel kan eventueel herplant worden voor vermeerdering van deze aquariumplant.

Kenmerken

Herkomst Azië
Hoogte 20-50+ centimeter
Temperatuur 22 - 30° C
Licht weinig - veel
pH 5,0 - 8,0
Soort Makkelijk

Deze plant wordt geleverd in een 5cm pot.

Joop Koes 22-01-2024 11:22

Mooi fris en nog een klein kadootje gratis.


Michella Schuddeboom 03-07-2023 10:19

Mooie plant


JP Zandbergen 29-05-2023 08:43

Grote mooie plant


4.65 sterren op basis van 3 beoordelingen