Cryptocoryne beckettii 'Petchii' - In pot

De Cryptocoryne beckettii 'Petchii' is een kleine kweekvariant van de Cryptocoryne beckettii. Deze makkelijke aquariumplant heeft licht geribbelde bladeren en past zijn kleuren/uiterlijk aan naar de omstandigheden in het aquarium. Wordt +- 10 tot 15 centi

Lees meer...
Artikelnummer: Blister pot

Cryptocoryne beckettii 'Petchii' - In pot

 

De Cryptocoryne beckettii 'Petchii' is een kleine kweekvariant van de Cryptocoryne beckettii. Deze makkelijke aquariumplant heeft licht geribbelde bladeren en past zijn kleuren/uiterlijk aan naar de omstandigheden in het aquarium. Zo kan deze plant meerdere kleuren en vormen vertonen die afhankelijk zijn van de omstandigheden zoals waterwaarden en lichtintensiteit.

De Cryptocoryne beckettii 'Petchii' is gemakkelijk te vermeerderen. De plant vormt uit zichzelf uitlopers waardoor er op verschillende plaatsen vanzelf nieuwe plantjes zullen opkomen. De uitlopers zijn na de groei van een nieuwe stek door te knippen. Verplaats de Crypto niet te vaak daar deze dan door stress kunnen verslijmen.

Het is erg belangrijk om Cryptocoryne aquariumplanten voldoende ijzer te geven. Wij hebben hier een speciaal product voor wat zeker door de planten gewaardeerd wordt. Deze crypto wordt +- 10 tot 15 centimeter hoog en 8 tot 15 centimeter breed.

J.A. Kuijs 14-01-2021 16:42

hele mooie planten staan er goed bij in het aquarium


Frank de Bruijne 22-03-2020 17:01

Besteld begin januari '20, in tweeën gedeeld en doen het perfect!


E. Leilis 21-06-2019 14:40

cryptocoryne beckettii 'Petchii' doet het tot nu toe goed in mijn aquarium. heb deze plant in mei aangeschaft.


5 sterren op basis van 3 beoordelingen