Dupla Ground colour Midland Sand

Dupla Ground colour Midland Sand is een mix van fijn zand met kleine kiezels. De korrelgrootte is 0.4-8.0 millimeter en de bodem is tevens pH- neutraal, bestand tegen CO2, medicijnen en bevat geen schadelijke stoffen. Verkrijgbaar in 5 en 10 kilo.

Lees meer...
€7,50 Incl. btw
Levertijd: Op voorraad, 1-2 werkdagen
Aantal: 5

Dupla Ground colour Midland Sand

 

Dupla Ground colour Midland Sand is een mix van fijn zand met kleine natuurlijke kiezels. De korrelgrootte is 0.4-8.0 millimeter en afgescherpt. Dit maakt Midland Sand veilig voor alle aquariumdieren inclusief bodemvissen, slakken en garnalen. De korrel bevat geen scherpe randjes waar wondjes en beschadigingen door kunnen ontstaan.

Dupla Ground colour Midland Sand heeft een zeer natuurlijke uitstraling en geeft geen stoffen af aan het water. Dupla Ground colour is tevens pH- neutraal, bestand tegen CO2, medicijnen en bevat geen schadelijke stoffen. Daarnaast worden er geen kleurstoffen afgegeven omdat de korrels geheel gebakken zijn. Wanneer een stukje breekt zal dit niet zichtbaar zijn aangezien de binnenkant is voorzien van de zelfde kleur.

Door de afgeronde korrels vindt er een goede doorstroming plaats in de bodem. Hierdoor kunnen filterbacteriën veel afvalstoffen omzetten om zo een optimale waterkwaliteit te behouden. De korrelgrootte zorgt er tevens voor dat aquariumplanten optimaal kunnen wortelen in de grond en zo stevig op hun plek staan.

Inhoud

Beschikbaar in 5 en 10 kilo. De zeer fijne bodem heeft een zeer mooie uitstraling en is zeer geschikt voor gebruik in garnalen & kreeften aquaria.

De bodem een keertje afspoelen voor u deze in het aquarium doet.

Tip:
De juiste hoeveelheid voor een bodemdikte van 5 cm kan berekend worden door de lengte (cm) x de breedte (cm) door 140 te delen. 
Voor een aquarium van 40 x 30 cm is dat dan (40 x 30)/140=8,6 kilo.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen