Sera X-Edge 700

De Sera X-Edge 700 is een krachtig aquarium filter welke geschikt is voor aquaria tot 300 liter bij lage bezetting / 100 liter bij hoge bezetting. Dit filter heeft een gering stroomverbruik van 8,5W en vele opties zoals spray bar, luchtinjectie en meer.

Lees meer...
Artikelnummer: 15.4.6
Aantal: 5

Sera X-Edge 700

 

De Sera X-Edge 700 is een krachtig aquarium filter welke geschikt is voor aquaria tot 300 liter bij lage bezetting / 100 liter bij hoge bezetting. Dit filter heeft een gering stroomverbruik van 8,5W en is daarmee een zeer duurzame keuze op lange termijn. Ondanks zijn geringe stroomverbruik heeft dit filter een outflow van 700 liter per uur welke ook zachter gezet kan worden middels de draaiknop bovenop (regelbare stroming).

Middels de meegeleverde spray bar en luchtset kan automatisch zuurstof geïnjecteerd worden in het water. Hierdoor ontstaat een zuurstofrijke omgeving wat goed is voor de dieren, maar ook zorgt voor optimale afbraak van afvalstoffen en helder water. De spray bar kan tevens versteld worden naar de gewenste hoek op de bovenkant. Naast de spray bar kan er ook voor gekozen worden om de meegeleverde jet-outflow te gebruiken, om zo de stroming vanuit 1 punt te versterken.

Sera stelt hoge eisen aan de productveiligheid. Zo is de X-Edge serie uitgerust met rubberen randen aan de achterkant, ook wel swim stop genaamd. Hierdoor sluit het filter zonder grote naden/kieren aan op het glas waardoor er geen vissen meer vast kunnen komen te zitten achter het filter. Samen met de 4 zuignappen zorgen deze randen voor minimalisatie van de trillingen waardoor het filter zeer stil in gebruik is. Daarnaast komen de X-Edge filters met zeer nauw aansluitende, fijne filtercartridges waar (kleine)garnalen niet doorheen kunnen. Let op; garnalen kunnen nog wel in het filter komen door de openingen op de voorkant, maar komen niet voorbij de interne cartridges.

De cartridges en spons van dit filter zijn gemakkelijk los na te bestellen en binnen enkele seconden te vervangen. Hierdoor is onderhoud aan het filter zeer gemakkelijk en binnen enkele seconden uit te voeren.

De Sera X-Edge filters zijn geschikt voor in de hoek van het aquarium.

Bekijk hier de online handleiding.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »