GlasGarten Leaves Mix

GlasGarten Leaves Mix is een gezonde snack voor garnalen, slakken en andere bodembewoners. De sticks bestaan uit 50% brandnetelbladeren en 50% groene walnootbladeren. Inhoud: 30 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: 18.4.2
Aantal: 1

GlasGarten Leaves Mix

 

GlasGarten Leaves Mix is een gezonde snack voor garnalen, slakken en andere bodembewoners. De sticks bestaan voor 50% uit brandnetelbladeren en 50% uit groene walnootbladeren.

Brandnetelbladeren zijn rijk aan calcium, ijzer, magnesium, eiwit en natuurlijke vitamines. Dit helpt bij een ondersteuning van de vervelling en bevordert de groei en kleuring bij garnalen. Walnootbladeren staan bekend om hun antibacteriële en schimmeldodende werking. Deze bladeren bevatten tannines en essentiële oliën welke actief Pathogenen en bacteriën remmen in de groei en zo voorkomen.

De GlasGarten Leaves Mix zijn vooral populair bij garnalen, kreeften, krabben, slakken en zuigmeervallen (bodembewoners). De sticks vervuilen het water niet en kunnen in het aquarium blijven totdat alles is opgegeten.

De gedroogde brandnetel- en walnotenbladeren in GlasGarten Leaves Mix worden voor verwerking in staafjes gesneden en homogeen gemengd, zodat beide bladsoorten in elk staafje zit.

Dosering

0,5 cm stick voor 10-15 garnalen. Voer kan blijven liggen zonder het water te vervuilen.

Inhoud: 30 gram in de vorm van stevige sticks.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 40 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

Dominika 15-05-2023 17:43

kwaliteit voor je kleine water huisdiertjes


5 sterren op basis van 1 beoordelingen