Shrimps Forever Astaxanthine

Shrimps Forever Astaxanthine is speciaal ontwikkeld om de kleuring bij garnalen te versterken. Astaxanthine is de meest krachtige kleurversterker en zorgt een betere kleurdekking, strakkere lijnen en duidelijkere patronen. Inhoud: 40 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: 20.4.1
Aantal: 33

Shrimps Forever Astaxanthine

 

Shrimps Forever Astaxanthine is speciaal ontwikkeld om de kleuring bij garnalen te versterken. Astaxanthine is de meest krachtige kleurversterker en zorgt voor een betere kleurdekking, strakkere lijnen en duidelijker patronen. Astaxanthine is een stof die vooral de rode kleuring bij garnalen versterkt en is daarom goed te gebruiken bij bijvoorbeeld Crystal Red-, Wine Red-, Red Pinto etc.

Astaxanthine is structureel gerelateerd aan de bekende carotenoïden β-caroteen, zeaxanthine en luteïne, maar heeft een 10 keer groter effect dan de beta-caroteen.

Astaxanthine zorgt niet alleen voor een intensiteit van de rode kleuren maar zorgt ook voor meer pigment bij alle garnalen. Meer pigment betekent een mooiere en intensievere kleur bij de garnalen. Bovendien heeft Astaxanthine een vitamine-effect en heeft dus een positief effect op de vruchtbaarheid en het immuunsysteem bij schaaldieren. Ook geschikt voor gebruik bij kreeften, krabben en andere schaaldieren. 

Shrimps Forever Astaxanthine is een vergelijkbaar product met Biomax Astaxanthine.

Ingrediënten en dosering

Astaxanthine en mineralen. 1 keer per week een halve lepel (bijgevoegd) op 100 liter water.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 51 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200 gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »