Cryptocoryne Undulatus XXL P9 Moederplan

De Cryptocoryne Undulatus groen is een sterke en makkelijk te houden aquariumplant. De plant is een langzame groeier en heeft langwerpige bladeren. Deze plant betreft een XXL P9 Moederplant. Maximale hoogte van +- 40 centimeter.

Lees meer...
Artikelnummer: Planteneiland

Cryptocoryne Undulatus XXL P9 Moederplant

 

De Cryptocoryne Undulatus groen is een sterke en makkelijk te houden aquariumplant. Deze Cryptocoryne soort is zelfs één van de gemakkelijkste Cryptocoryne soorten om te houden in het aquarium. Deze aquariumplant doet het dan ook goed in een brede range aan waterwaarden.

De Cryptocoryne Undulatus groen heeft langwerpig blad op korte steeltjes. Deze plant groeit relatief compact en biedt daarom veel schuilplaatsen aan garnalen, kreeften en vissen. Het blad is licht golvend wat de plant een mooie uitstraling geeft.

Deze Cryptocoryne soort doet het goed op een plek in het aquarium met een lagere lichtintensiteit / op schaduwrijke plekken. Tevens houdt deze plant van extra ijzer toevoeging om de bladeren mooi en stevig te houden. De plant is gemakkelijk te vermeerderen daar deze bij voldoende snoeien uitlopers vormt onder het substraat.

100% veilig voor direct gebruik in het aquarium.

Kenmerken

Herkomst Azië
Hoogte Tot 40 centimeter
Temperatuur 22 - 30° C
Licht weinig - gemiddeld
pH 5,0 - 8,0
Soort Makkelijk

Deze plant betreft een XXL P9 Moederplant.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »