Aquael Multi Kani 800

De Aquael Multi kani 800 is een uitbreidbaar container filter. Door extra containers te gebruiken kunt u de filtercapaciteit tot 6 keer verhogen.

Lees meer...
Artikelnummer: 04.4.5

Aquael Multi Kani 800

 
De Aquael Multi Kani 800 is 's werelds eerste universele filter dat kan worden aangepast aan de individuele behoeften van elke aquariaan en de vereisten van elk aquarium. Dankzij het unieke ontwerp kan het zich samen met elk nieuw aquarium 'ontwikkelen'.
 
Een beginnende aquariaan begint meestal met een relatief klein aquarium. Na verloop van tijd besluit hij vaak een groter aquarium te kopen en later, naarmate zijn enthousiasme en vaardigheden groeien, een nog groter aquarium te kopen. Bij elke nieuwe aankoop moet je echter de hele set aquariumapparatuur bijwerken, waarvan het filter het duurst is. Met het MULTIKANI-filter kunt u de capaciteit stapelen en hoeft u niet langer een nieuw filter te kopen bij het upgraden van uw aquarium. Op deze manier kunt u uw MULTI KANI filter gebruiken voor een 20 liter, maar ook voor een 320 liter aquarium.
 
Inhoud
 
Het MULTIKANI-filter bestaat uit een cilindrische container met een deksel met handige zelf sluitende slangaansluitingen. De eerste filterbak wordt reeds inclusief vulling geleverd.
Het filter wordt geleverd met een externe zuigpomp, die zelfs in zeer ondiep water kan worden gebruikt. De belangrijkste pakkingen in MULTIKANI-filters zijn gemaakt van speciaal siliconen om een ​​maximale dichtheid van het apparaat te garanderen.
 
Werking

De prestaties van het MULTIKANI-filter kunnen soepel worden geregeld dankzij een regelbare bedieningsknop. Het filter wordt aangedreven door een onafhankelijke pomp met een doorvoer van 800 l / u. De pomp kan zowel binnen als buiten het aquarium worden geïnstalleerd, zodat filtercontainers niet alleen onder het aquarium kunnen worden geplaatst, maar ook ernaast of zelfs boven het waterniveau.

Het reinigen van het MULTIKANI-filter wordt vergemakkelijkt door een afsluiter met bypass-functie. Met behulp van de klep kan men gemakkelijk de waterstroom naar de filtercontainers afsnijden (bijv. bij het toevoegen van een andere filtercontainer) zonder de pomp uit te schakelen.

U kunt naar wens extra MULTI CARTIDGE PRO containers toevoegen aan het filter om uw filterinhoud te vergroten of extra filtermaterialen toe te voegen. Deze filter containers kunt u gemakkelijk en waterdicht op elkaar schroeven.

MULTI CARTRIDGE PRO-containers kunnen eenvoudig worden vervangen met behulp van de speciale sleutels die bij het filter worden geleverd. De gemakkelijke uitbreidbaarheid van het MULTIKANI-filter bespaart niet alleen geld, maar zorgt ook voor continuïteit van biologische filtratie in een nieuw aquarium en garandeert dat het water in het aquarium kristalhelder blijft.

Filter Media

Het MULTIKANI-filter bevat standaard zorgvuldig geselecteerd zeoliet met een uitzonderlijk hoge absorptiecapaciteit. De zeolietlaag wordt ingeklemd tussen sponslagen om een effectieve mechanische en chemische filtratie van aquariumwater te bereiken.

Aquael biedt een breed scala aan extra gebruiksklare MULTI CARTRIDGE PRO-containers die kunnen worden gebruikt om het MULTIKANI-filter uit te breiden. Dit zijn ZeoMAX Plus, CarboMAX Plus, BioCeraMAX Pro 600 en de PhosMAX Basic.

 

Specificaties

Aquarium Capaciteit: 20 - 320 liter
EnergieVerbruik: 8W
Doorvoer: 800 liter/uur
Afmetingen: 14 x 14 x 20 cm
Slangaansluiting: 14/16 mm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »