Esha Protalon 707

Esha Protalon 707 bestrijdt algen in zoetwater aquaria op zeer effectieve wijze. Het bekendste en meest efficiënte middel. Inhoud: 20+10ml.

Artikelnummer: 18.3.4
Aantal: 10

Esha Protalon 707


Esha Protalon 707  is een veilige en effectieve probleemoplosser tegen algen in uw aquarium en dient gebruikt te worden wanneer zich algen-problemen aandienen. In tegenstelling tot andere middelen is PROTALON 707 goed verdraagzaam voor planten, vissen en  filters (het helpt zelfs planten beter te laten groeien).

Hoe zien algen er uit?

Extreme algengroei is goed waar te nemen met het blote oog en kan verschillende vormen aannemen. De meeste algen zijn slijmachtig, haar- of penseelachtig, poederachtig of zweven opgelost in het water.
Meestal zijn ze groen of roodachting/bruin van kleur. Algengroei start vaak met een dunne bruinige film van algen welke het hele aquarium bedekt. Indien onbehandeld zullen vrij zwevende algen in korte tijd
een donkergroene slijmlaag ontwikkelen die planten, decoratie en bodembedekking zullen bedekken.

Toepassingsgebieden

Dit combinatiepreparaat bestrijdt:

  • Draadalgen.
  • Slijmalgen (bedekken alles met een groen, gelachtige substantie).
  • Baard- / penseelalgen (groen tot zwarte toefjes).
  • Bruine slijmalgen / zwarte algen.
  • Blauwgroene algen (geen echte algen echter reageren wel op PROTALON 707).
  • Zweefalgen (veroorzaken groen water in het aquarium).
  • Groene algen (onschadelijk in kleine hoeveelheden – ze kunnen zelfs gezond zijn – maken gebruik van overtollige voedingsstoffen).

 

Hoe snel werkt Protalon 707?

Afhankelijk van de algensoort en samenstelling van het water, zal het proces van algenverwijdering plaatsvinden tussen de twee en zes weken. Echter, u zult binnen enkele dagen al zichtbaar resultaat te zien krijgen.

 

Hoe werkt Protalon 707?

Protalon 707 is een unieke behandeling bestaande uit twee componenten. De twee flesjes werken samen om u te voorzien van een zeer effectieve algenbestrijder en plantenbooster in één behandeling. Tegelijkertijd bestrijdt Protalon 707 algenbloei die troebel water veroorzaakt en werkt het preventief zodat algen niet meer terugkomen. De componenten van Protalon 707 werken langzaam samen, hierdoor is het gevaar van verkeerde behandeling van het aquariumwater, met alle gevolgen van dien, uitgesloten. Flacon A en B van Protalon 707 werken samen om een gezond en algenvrij aquarium te behouden.

 

Inhoud:
Flesje 20ml + Flesje 10ml voor 300 liter aquariumwater


Kijk hier voor een uitgebreide produktbeschrijving 

Dhr. H.bos 28-03-2021 14:01

een goed product.
voldoet aan hetgeen het belooft.


4 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »