Neocaridina garnalen mix - groep van 10

€29,95

Met de Neocaridina garnalen mix ontvangt u 10 garnalen in 5 verschillende kleuren (2 per kleur). Deze garnalen behoren tot de Neocaridina familie en zijn gemakkelijk te houden bij de meeste waterwaarden. Een kleurrijke mix!

Red rili garnalen - groep van 10

€25,00

Red rili garnalen zijn een kweekvariant op de vuurgarnalen. Deze garnaal heeft in het midden een kleurloze streep wat kenmerkend is voor deze soort. Deze garnalen behoren tot de Neocaridina familie en zijn gemakkelijk te houden bij de meeste waterwaarden.

Japonica XL garnalen / Caridina Multidentata - groep van 10

€35,00

De Caridina Multidentata, ook wel Japonica garnaal XL of Amano XL garnaal genaamd is een garnaal welke groter wordt dan de meeste dwerggarnalen. Een gemakkelijk te houden garnaal welke een brak water kweker is. Deze garnaal is een zeer goede algeneter.

Orange rili garnalen - groep van 10

€25,00

De orange rili garnalen hebben in het midden een kleurloze streep wat kenmerkend is voor deze soort. Deze garnalen zijn echte opruimers en behoren tot de Neocaridina familie. Ze zijn gemakkelijk te houden bij de meeste waterwaarden.

Red fire garnalen - groep van 10

€25,00

De red fire garnalen zijn garnalen met een super rode dekkende kleur. Deze garnalen behoren tot de Neocaridina familie en zijn gemakkelijk te houden bij de meeste waterwaarden. De red fire garnaal is een rodere variant op de vuurgarnaal.

Crystal red a/s klasse - groep van 10

€32,50

Crystal red garnalen met a/s gradatie. De garnalen hebben een mooie dekking en hebben het klassieke rood/wit patroon. Deze garnalen behoren tot de Caridina familie en prefereren daarom wat zachter & zuurder water.

Ultra gold garnalen - groep van 10

€34,95

De ultra gold garnalen zijn garnalen met een super geel dekkende kleur en backline. Deze garnalen behoren tot de Neocaridina familie en zijn gemakkelijk te houden bij de meeste waterwaarden. De ultra gold is een intens gele variant op de citroengarnaal.

Blue bolt garnalen - groep van 10

€44,95

Taiwan bee blue bolt garnalen. De garnalen hebben een mooie dekking en hebben het kenmerken blauw/wit patroon. Deze garnalen behoren tot de Caridina familie en prefereren daarom wat zachter & zuurder water.

Normal gold garnalen - groep van 10

€29,95

Normal gold garnalen zijn garnalen met gele dekking, zonder backline (rustreep). Deze garnalen behoren tot de Neocaridina familie en zijn gemakkelijk te houden bij de meeste waterwaarden. Deze normal gold garnalen worden ook wel citroengarnalen genoemd.

Chocolate sakura garnalen - groep van 10

€25,00

Chocolate sakura garnalen zijn (donker)bruine garnalen. Deze garnalen behoren tot de Neocaridina familie en zijn gemakkelijk te houden bij de meeste waterwaarden. Deze garnalen zijn echte opruimers en zijn gemakkelijk te kweken.

Super crystal red garnalen - groep van 10

€49,95

Super crystal red garnalen full red of 1-stripe. De garnalen hebben een mooie dekking en zijn een rode kweekvariant op de klassieke crystal red garnalen. Deze garnalen behoren tot de Caridina familie en prefereren daarom wat zachter & zuurder water.

Snowball garnalen - groep van 10

€25,00

De snowball (white pearl) garnalen zijn garnalen met een witte kleur. Deze garnalen behoren tot de Neocaridina familie en zijn gemakkelijk te houden bij de meeste waterwaarden. Deze garnalen zijn echte opruimers en zijn gemakkelijk te kweken.

Crystal black a/s klasse - groep van 10

€32,50

Crystal black garnalen met a/s gradatie. De garnalen hebben een mooie dekking en hebben het klassieke zwart/wit patroon. Deze garnalen behoren tot de Caridina familie en prefereren daarom wat zachter & zuurder water.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »