Amerika aquariumplanten

Achtergrond aquariumplanten uit de Amerika regio (N&Z). Deze regio staat onder andere bekend om de Echinodorus soorten, Ludwigia (verschillende soorten), Juncus Repens en een breed scala aan diverse andere aquariumplanten.


Ludwigia palustris groen

€3,25

De Ludwigia palustris groen is een makkelijk te houden aquariumplant. Deze frisgroene stengelplant is goed te combineren met hardscape en rood/bruine aquariumplanten. Kan tot 40 centimeter hoog worden.

Echinodorus bleheri (amazone zwaardplant)

€3,75

De Echinodorus bleheri (amazone zwaardplant) is 1 van de meest populaire aquariumplanten. Deze aquariumplant wordt veel toegepast in Amazone biotoop aquaria maar is breed toepasbaar omdat deze het goed doet onder een breed scala aan waterwaarden.

Alternanthera Sessilis

€3,75

De Alternanthera Sessilis is een wijnrode aquariumplant met recht omhoogstaande stengels van 3-10mm dik. De bladeren zijn 0,5 - 1,2 centimeter lang en zijn lancetvormig tot langwerpig qua vorm. Kan tot 50 centimeter hoog worden.

Mayaca Fluviatilis

€3,95

De Mayaca Fluviatilis is een snelle groeier met zeer fijn blad en een dunne stengel. Dit maakt de Mayaca Fluviatilis een zeer elegante aquariumplant welke vooral goed toegepast kan worden in de middenzone en op de achtergrond.

Echinodorus 'Ozelot' rood

€3,95

De Echinodorus 'Ozelot' is net al andere Echinodorus soorten een makkelijke aquariumplant om te houden. De 'Ozelot' is een hybride tussen de Echinodorus schluteri 'Leopard' en Echinodorus 'Barthii'. Het blad heeft een mooie tekening en kleurvariaties.

Echinodorus Argentinensis XXL P9 Moederplant

€9,95

De Echinodorus Argentinensis (Argentijnse waterweegbree) is een makkelijk te houden en zeer sterke aquariumplant met diepgroene kleur. Deze plant betreft een XXL P9 Moederplant. Maximale hoogte van +- 60 centimeter.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »