Echinodorus Argentinensis XXL P9 Moederplant

De Echinodorus Argentinensis (Argentijnse waterweegbree) is een makkelijk te houden en zeer sterke aquariumplant met diepgroene kleur. Deze plant betreft een XXL P9 Moederplant. Maximale hoogte van +- 60 centimeter.

Lees meer...
Artikelnummer: Planteneiland

Echinodorus Argentinensis XXL P9 Moederplant

 

De Echinodorus Argentinensis (Argentijnse waterweegbree) is een makkelijk te houden en zeer sterke aquariumplant. Deze Echinodorus soort doet het goed bij een brede range waterwaarden en is dan ook in bijna elk aquarium goed toe te passen.

De bladeren van de Echinodorus Argentinensis kunnen zeer groot worden en worden door veel bodembewoners (L-nummers) en andere vissen zeer gewaardeerd als rustplaats. De bladeren hebben een diepgroene kleur en zitten op relatief lange stelen, wat deze aquariumplant zeer geschikt maakt voor beplanting op de achtergrond. De diepgroene kleur steekt erg mooi af tegen hardscape zoals hout of steen wat het geheel echt een eye-catcher maakt.

De Echinodorus Argentinensis heeft een maximale hoogte van +- 60 centimeter maar is ook kleiner te houden door de grootste bladeren steeds weg te snoeien. Daarnaast zal de plant een beetje plantenvoeding zeker waarderen.

100% veilig voor direct gebruik in het aquarium.

Kenmerken

Herkomst (zuid) Amerika
Hoogte Tot 60 centimeter
Temperatuur 4 - 30° C
Licht weinig - veel
pH 5,0 - 7,5
Soort Makkelijk

Deze plant betreft een XXL P9 Moederplant.

M Duinkerken 30-08-2023 15:17

Prima product


Georgina Nadort- Schotborg 23-05-2023 14:47

Mooi en groot


4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »