Mayaca Fluviatilis

De Mayaca Fluviatilis is een snelle groeier met zeer fijn blad en een dunne stengel. Dit maakt de Mayaca Fluviatilis een zeer elegante aquariumplant welke vooral goed toegepast kan worden in de middenzone en op de achtergrond.

Lees meer...
Artikelnummer: Planteneiland

Mayaca Fluviatilis

 

De Mayaca Fluviatilis is een snelle groeier met zeer fijn blad en een dunne stengel. Dit maakt de Mayaca Fluviatilis een zeer elegante aquariumplant welke vooral goed toegepast kan worden in de middenzone en op de achtergrond. Met een maximale hoogte van 50 centimeter is deze aquariumplant een echte eye-catcher welke goed met andere aquariumplanten gecombineerd kan worden.

De Mayaca Fluviatilis doet het vooral goed in zacht en lichtelijk zuur water maar doet het ook goed in aquaria met middelhard water. Deze plant heeft vooral baad bij veel licht en extra ijzer toevoeging om vergeling van de plant te voorkomen. De toevoeging van CO2 zal de plant ten goede komen maar is geen vereiste.

Deze snelgroeiende stengelplant is gemakkelijk te vermeerderen door het snoeisel opnieuw in de bodem te steken.

100% veilig voor direct gebruik in het aquarium.

Kenmerken

Herkomst (Zuid/Centraal) Amerika
Hoogte 15-50+ centimeter
Temperatuur 18 - 30° C
Licht normaal - heel veel
pH 5,0 - 7,5
Moeilijkheid Gemiddeld

Deze plant wordt geleverd in een 5cm pot.

Bram Birza 28-04-2023 11:23

Grote plant, goed geworteld. Lichtelijk uitgeput van vervoer, maar dat is te verwachten. Zodra ze in het aquarium stond, ging het al wat beter weer.


4 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »