Juncus repens

De Juncus repens is een grasachtige aquariumplant met een weelderige groei. Hierdoor creëert deze aquariumplant veel schuilplaatsen voor (kleine) garnalen, kreeften en vissen. De Juncus repens wordt maximaal 25cm hoog en is goed te gebruiken in nano tot g

Lees meer...
Artikelnummer: Planteneiland
Aantal: 6

Juncus repens

 

De Juncus repens is een grasachtige aquariumplant met een weelderige groei. Hierdoor creëert deze aquariumplant veel schuilplaatsen voor (kleine) garnalen, kreeften en vissen. De Juncus repens wordt maximaal 25cm hoog en is goed te gebruiken in nano tot grote aquaria.

De Juncus repens is gemakkelijk te onderhouden en laat zich gemakkelijk snoeien. Hierdoor kan de aquariumplant ook op lagere lengtes gehouden worden tot +- 8-10 centimeter. Deze aquariumplant is niet echt een snelle groeier en heeft derhalve ook niet heel veel onderhoud nodig.

Deze aquariumplant is zeer uniek vanwege de verschillende kleuren die naar voren komen onder verschillende omstandigheden. Bij een aquarium met kraanwater en normaal licht zal de aquariumplant een frisgroene kleur hebben. Met de toevoeging van CO2 kleuren de toppen rood. 

100% veilig voor direct gebruik in het aquarium.

Kenmerken

Herkomst (noord) Amerika
Hoogte 10-25 centimeter
Temperatuur 15 - 28° C
Licht normaal - veel
pH 5,0 - 8,0
Soort Makkelijk

Deze plant wordt geleverd in een 5cm pot.

Dugan Catalin-Vladimir 29-09-2023 14:45

erg blij met het product


Ilse Doedens 08-05-2023 19:26

Goede hoeveelheid voor de prijs


l oosterlinck 05-11-2018 16:31

Een mooie plant die een extra aanvulling is voor je aquarium


5 sterren op basis van 3 beoordelingen