Dennerle Nano power led 5.0

De Dennerle Nano power led 5.0 is een mooie lamp voor aquaria van 10 tot 30 liter. De nano led is zeer duurzaam met een gering stroomverbruik van slechts 5,0 watt en 20.000 branduren. De nano led geeft ondanks het geringe formaat een zeer mooie belichting

Lees meer...
Artikelnummer: Opruiming
Aantal: 4

Dennerle Nano power led 5.0

 

De Dennerle Nano power led 5.0 is een mooie lamp voor aquaria van 10 tot 30 liter. De lamp is voorzien van 12 hoogwaardige power-leds die gemiddeld 20.000 branduren hebben. Deze 20.000 branduren maken samen met het geringe stroomverbruik deze lamp zeer duurzaam. 

De Dennerle Nano power led 5.0 geeft daglichtkleur. Hierdoor krijgt het aquarium een natuurlijke uitstraling en wordt de groei en kleuring van aquariumplanten ondersteund. Daarnaast worden garnalen, kreeften, vissen, etc, mooi belicht wat het geheel een mooi tafereel maakt. 

De nano power led is voorzien van een strak design met een mooie industrie-look. Hierdoor past de lamp mooi bij het geheel wat niet storend of afleidend werkt. Hierdoor wordt de power led veel gebruikt bij nano aquascape aquaria. Daarnaast is de lamp zowel horizontaal als verticaal te verstellen en de behuizing spatwaterdicht. Geschikt voor glas met een dikte tot 5 millimeter.


Technische gegevens

Lichtkleur: 6500 kelvin
Verlichtingsintensiteit (in 30 cm waterdiepte): ca. 2000 lux
Lichtstroom: 500 lumen
Opgenomen vermogen: 5,0 Watt
Stralingshoek: 120°

0 sterren op basis van 0 beoordelingen