Dennerle nano deponit mix

De Dennerle nano deponit mix is een complete voedingsbodem voor nano aquaria. De voedingsbodem is speciaal afgestemd op nano aquaria en de bijbehorende aquariumplanten. 1 doosje met deponit mix is voldoende voor een 10-20 liter aquarium.

Lees meer...
Artikelnummer: 38.5.4
Aantal: 4

Dennerle nano deponit mix

 

De Dennerle nano deponit mix is een complete voedingsbodem voor nano aquaria. De voedingsbodem is speciaal afgestemd op nano aquaria en de bijbehorende aquariumplanten. Door de langzaam vrijkomende voedingsstoffen kan de deponit mix van Dennerle aquariumplanten gedurende meerdere jaren van voldoende voeding voorzien voor een weelderige groei en prachtige kleuren.

Deponit mix geeft alleen af wat de aquariumplanten nodig hebben. In nano aquaria is dit zeer belangrijk aangezien deze snel uit balans raken bij te veel of te weinig voedingsstoffen waardoor algengroei gemakkelijk kan ontstaan. Door de toevoeging van klei mineralen en macro- nutriënten worden de aquariumplanten op alle vlakken optimaal ondersteund. 

Gewenste bodemopbouw: circa 2 centimeter deponit mix op de bodem met circa 3 centimeter grind daar bovenop. U hoeft geen voedingsbodem te gebruiken bij een actieve soil / pH verlagende bodem.

Inhoud: 1 liter (voldoende voor een 10-20 liter aquarium). Veilig voor garnalen.

RAM Mak-Porcu 04-01-2024 16:34

Goede basis grond.


S Fortuin 18-02-2021 17:21

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


RK kumar karbanda 21-01-2021 16:07

Laat de planten die ik heb elke dag een klein nieuw blaadje groeien maar het zijn ook wel low tech planten


5 sterren op basis van 3 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »