Azië aquariumplanten

Middenzone aquariumplanten uit de Azië regio. Deze regio staat onder andere bekend om de Cryptocoryne soorten, Hygrophila soorten, Microsorum soorten en tal van andere soorten aquariumplanten.


Microsorum pteropus 'Windeløv'

€6,50

De Microsorum pteropus 'Windeløv' is een bekende variant op de Javavaren. Deze aquariumplant wordt veel gebruikt om te binden op hout of steen en is gemakkelijk te houden. Wordt +- 15 tot 20 centimeter hoog.

Microsorum pteropus 'Trident'

€6,50

De Microsorum pteropus 'Trident' is een variant op de bekende Javavaren welke net zo gemakkelijk te houden is. De Microsorum pteropus 'Trident' is een kleiner blijvende variant met smal heldergroen blad en een gevorkte groei.

Microsorum pteropus (Javavaren)

€4,95

De Microsorum pteropus ''gewone Javavaren'' is een gemakkelijk te houden aquariumplant welke groeit middels een rizoom (wortelstok). De Javavaren kan gemakkelijk worden gebonden op hout of steen en doet het goed in vrijwel elk aquarium.

Lagenandra 'Red'

€3,95

De Lagenandra 'Red' is een makkelijke aquariumplant welke veel lijkt op een middelgrote, breedbladige Cryptocoryne. Het blad kan verschillende kleuringen vertonen en de plant kan een maximale lengte van +- 20 centimeter behalen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »