Amerika aquariumplanten

Middenzone aquariumplanten uit de Amerika regio (N&Z). Deze regio staat onder andere bekend om de Ludwigia (verschillende soorten), Juncus Repens en een breed scala aan diverse andere aquariumplanten.


Juncus repens

€3,95

De Juncus repens is een grasachtige aquariumplant met een weelderige groei. Hierdoor creëert deze aquariumplant veel schuilplaatsen voor (kleine) garnalen, kreeften en vissen. De Juncus repens wordt maximaal 25cm hoog en is goed te gebruiken in nano tot g

Echinodorus rosé

€4,25

De Echinodorus rosé wordt maximaal 30 centimeter hoog en smal elliptisch blad wat 10-25cm lang kan worden. De bladeren zijn licht tot donker groen, jonge bladeren zijn rosékleurig, met of zonder donkerrode vlekken.

Lobelia Cardinalis

€3,75

De Lobelia cardinalis is een relatief makkelijke aquariumplant om te verzorgen. Door zijn ietwat trage groei heeft deze plant weinig onderhoud nodig. Daarnaast is deze aquariumplant gemakkelijk te stekken en vermeerderen. Wordt 10-25 centimeter hoog.

Echinodorus Magdalensis

€3,95

De Echinodorus Magdalensis is een mooie, compacte Echinodorus soort met lange, felgroene bladeren. Met een maximale hoogte van 20 centimeter is deze aquariumplant zeer geschikt op de voorgrond of als middenbeplanting.

Hydrocotyle vulgaris

€3,75

De Hydrocotyle Vulgaris, ook wel gewone waternavel genaamd is een makkelijke plant welke het goed doet in zowel het aquarium als de vijver. Door de geringe groeihoogte (10 tot 20 centimeter) is deze plant zeer geschikt als voor en midden beplanting.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »