Echinodorus Magdalensis

De Echinodorus Magdalensis is een mooie, compacte Echinodorus soort met lange, felgroene bladeren. Met een maximale hoogte van 20 centimeter is deze aquariumplant zeer geschikt op de voorgrond of als middenbeplanting.

Lees meer...
Artikelnummer: Planteneiland

Echinodorus Magdalensis

 

De Echinodorus Magdalensis is een mooie, compacte Echinodorus soort met lange, felgroene bladeren. Met een maximale hoogte van 20 centimeter is deze aquariumplant zeer geschikt op de voorgrond of als middenbeplanting. Een gemakkelijk te houden aquariumplant welke niet moeilijke eisen stelt aan de waterwaarden.

Echinodorus soorten houden van een voedselrijke bodem. Het is dan ook raadzaam om Echinodorus soorten te planten in een voedingsbodem, ofwel voedingstabletten toe te voegen bij de plantenwortels. Echinodorus aquariumplanten komen breed voor in zowel zuid- als noord Amerika en zijn goed te combineren met andere aquariumplanten.

Echinodorus soorten zijn rozetplanten. Deze vermeerderen relatief gemakkelijk door het vormen van uitlopers waar de nieuwe planten vanzelf uitgroeien.

Kenmerken

Herkomst (Zuid) Amerika
Hoogte 15-20 centimeter
Temperatuur 22 - 28° C
Licht Weinig-normaal
pH 5,5 - 8,0
Soort Makkelijk

Deze plant wordt geleverd in een 5cm pot.

Bert Dam 17-02-2023 12:13

Prima product.


Daniel Booyens 31-12-2022 10:24

Good quality plants


4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »