Aquael ultra heater 75W

De Aquael Ultra Heater 75W is prachtig vormgegeven en is eenvoudig te bedienen middels het ONE-TOUCH systeem. De omringende LED's geven de huidige en ingestelde temperatuur aan. Geschikt voor aquaria van 35-75 liter.

Lees meer...
Artikelnummer: 04.1.7
Aantal: 16

Aquael Ultra Heater 75W

 

De Aquael Ultra Heater aquarium verwarming is eenvoudig te bedienen met behulp van het ONE-TOUCH-systeem dat een enkele knop gebruikt, omringd door een ring van LED's die de huidige en ingestelde temperaturen aangeven.

De elektronische thermostaat werkt met een uitzonderlijke precisie (+/- 0,25 ° C) om een constante temperatuur in het aquarium te handhaven. Dit zorgt ervoor dat zelfs de meest gevoelige aquariumdieren te allen tijde comfortabel blijven. De temperaturen kunnen worden ingesteld tussen 20 en 33 ° C. Bovendien heeft de Aquael Ultra Heater een ingebouwd systeem om oververhitting van het aquarium water bij warm weer te voorkomen.

De Aquael Ultra Heater is slechts 9mm dik en daarmee ook zeer geschikt voor gebruik in nano aquariums.

Specificaties

  • 75 Watt
  • Voor aquaria van 35-75 liter
  • lengte 20,8 cm
  • Temperatuur zeer nauwkeurig in te stellen (+- 0,25graden)

Nick Pot 01-02-2021 15:11

Toen ik het apparaat binnen kreeg dacht ik..ja hoor, zo klein.. en dat gaat werken ?? Ik heb diverse verwarmingen geprobeerd die digitaal aangeven wat de warmte is en wanneer ze aan gaan.. S*perfish moest ik 3 graden hoger instellen voordat de bak op de gewenste temperatuur was maar dan zakte de temperatuur met 1,5 graad voordat hij weer aan ging, dit kleine ding hang je makkelijk uit het zicht en is ontzettend nauwkeurig, geen geschommel meer maar een constante temperatuur. Als ik dan toch een minpunt moet geven is dat als je een graad lager wil je eerst helemaal moet doorgaan tot de maximale temperatuur om dan weer van onderaf te beginnen, maar dat hebben ze allemaal. Rommel niet met die goedkope dingen, dit is de juiste keuze. En hij mag gezien worden !


Nick Desmet 04-07-2020 14:31

Op zich ben ik tevreden van het design en de bediening. Alleen komt de gemeten temperatuur niet overeen met de gevraagde. Momenteel staat hij ingesteld op 22° en meet 20°. Voor alle nieuwe bakken zal ik dezelfde aanschaffen, dus vandaar mijn 4 sterren.


4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen