Anubias Heterophylla

De Anubias Heterophylla is een unieke Anubias soort welke zich onderscheid door zijn lange bladstelen. De bladeren zijn ellipsvormig en zijn helder- tot donkergroen en relatief groot waardoor de plant tot wel 50cm hoog kan worden. Gemakkelijke Anubias om

Lees meer...
Artikelnummer: Planteneiland
Aantal: 3

Anubias Heterophylla

 

De Anubias Heterophylla is een unieke Anubias soort welke zich onderscheid door zijn lange bladstelen. De bladeren zijn ellipsvormig en zijn helder- tot donkergroen en relatief groot waardoor de plant tot wel 50cm hoog kan worden. De Anubias is een gemakkelijk te houden aquariumplant en een echte aanwinst voor elk aquarium. Alle Anubias soorten zijn uitermate geschikt om te binden op hout of steen.

De Anubias groeit door middel van een wortelstok (rizoom). Hierdoor is deze aquariumplant zeer geschikt om te binden op hout of steen. De wortelstok groeit verder boven de bodem en/of over hout en steen waardoor deze in de breedte zeer sterk kan uitbreiden. Hierdoor ontstaan mooie, dichte matten/bossen van de Anubias waar (kleine) garnalen, kreeften en vissen graag in schuilen.

De Anubias Heterophylla staat bekend als een gemakkelijke aquariumplant. Deze doet het goed onder vrijwel alle omstandigheden en is zeer goed te houden in een aquarium met enkel leidingwater en een beetje plantenvoeding. De aquariumplant heeft relatief stugge bladeren en is daarom ook goed te gebruiken in de aquaria met wat grotere vissen. 

100% veilig voor direct gebruik in het aquarium.

Kenmerken

Herkomst (west) Afrika
Hoogte Tot 50 centimeter
Temperatuur 22 - 30° C
Licht weinig - veel
pH 5,5 - 8,0
Soort Makkelijk

Deze plant wordt geleverd in een 5cm pot.

Naast deze Anubias Heterophylla is de Anubias aquarium plant ook in de volgende uitvoeringen verkrijgbaar:

Jan Ten brinke 17-06-2020 14:16

Mooie frisse plantjes slaan inmiddels goed aan.


Thom Rotman 09-01-2019 12:27

Planten waren goed verpakt en snel geleverd. Prima service1


5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »