Cocosnoot brug met Anubias

Cocosnoot brug met gebonden Anubias. De Anubias groeit door middel van een wortelstok. Hierdoor is deze aquariumplant zeer geschikt om te binden op hout of steen. Goede schuilplaats voor (kleine) garnalen, kreeften en vissen.

Lees meer...
Artikelnummer: PS
Aantal: 3

Cocosnoot brug met Anubias

 

Cocosnoot brug met gebonden Anubias. De Anubias groeit door middel van een wortelstok (rizoom). Hierdoor is deze aquariumplant zeer geschikt om te binden op hout of steen. De wortelstok groeit verder boven de bodem en/of over hout en steen waardoor deze in de breedte zeer sterk kan uitbreiden. Hierdoor ontstaan mooie, dichte matten/bossen van de Anubias waar (kleine) garnalen, kreeften en vissen graag in schuilen.

De Anubias staat bekend als een gemakkelijke aquariumplant. Deze doet het goed onder vrijwel alle omstandigheden en is zeer goed te houden in een aquarium met enkel leidingwater en een beetje plantenvoeding. De aquariumplant heeft relatief stugge bladeren en is daarom ook goed te gebruiken in de aquaria met wat grotere vissen. 

 

Naast deze anubias op cocosnoot brug is de anubias aquarium plant ook in de volgende uitvoeringen verkrijgbaar:

Dam Dielemans 23-09-2023 12:56

Goede kwaliteit


Emma 31-10-2021 14:19

Mooi plantje, mooi vastgegroeid (in tegenstelling tot sommige webshops waar de planten gewoon met een elsatiekje zijn vastgemaakt). Heb wel een paar slakjes cadeau gekregen maar is geen ramp aangezien deze kunnen helpen om algen tegen te gaan, en dit kan nu echter bij ieder natuurproduct voorkomen.


5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »